فرهنگسراچیست؟ اهداف اجتماعی تعریف فرهنگ تعریف فراغت مراکز فرهنگی فوایدومزایای مجموعه های فرهنگی
بخش اول : معرفی وآنالیزچند موزه
فرهنگسرا بوستان
مدارک فرهنگسرا تحلیل فرهنگسرا فرهنگسرای سیمرغ
بخش دوم : تجزیه و تحلیل و آنالیز سایت:
بررسی سایت درمقیاس بافت عملکردها در بافت عنلصرشاخص در بافت هندسه و شکل سایت حوزه بندی ورودی ها دیدومنظر ورودی موزه گوگنهایم (فرانک لویدرایت) مدارک موزه تصاویر موزه گوگنهایم ماکت موزه تجزیه و تحلیل موزه گوگنهایم سازه سیرکولاسیون جز به کل تقارن و تعادل هندسه نور طبیعی سلسله مراتب بخش سوم : معرفی سایت فرهنگی کروکی سایت سایت ۱ بادها آلودگی صوتی دسترسی ها دیدو منظر نورطبیعی سایت ۲ سایت ۳
کلمات کلیدی مرتبط: فهرست , ,تعریف فرهنگسرا , ,فرهنگسراچیست؟ ,اهداف اجتماعی ,تعریف فرهنگ ,تعریف فراغت ,مراکز فرهنگی ,فوایدومزایای مجموعه های فرهنگی , ,بخش اول : ,معرفی وآنالیزچند موزه , ,فرهنگسرا ,بوستان , ,مدارک فرهنگسرا ,تحلیل فرهنگسرا ,فرهنگسرای سیمرغ , ,بخش دوم : ,تجزیه و تحلیل و آنالیز سایت: , ,بررسی سایت درمقیا,
مقدمه برنامهها و فعاليتهاي متنوع سالن نمايش فرهنگسراي هنر سالن «هنر و تجربه»ي فرهنگسراي هنر پلان فرهنگسراي هنر كتابخانهي تخصصي هنر نمای فرهنگسراي هنر ارسباران واحد آموزش فرهنگسراي هنر واحد روابط عمومي فرهنگسراي هنر كانون فيلم فرهنگسراي هنر(ارسباران برنامهها و فعاليتها كانون فعاليتهاي اين كانون برنامههاي ثابت فرهنگسراي هنر دیاگرامهای فضایی فرهنگسراي هنر ارسباران
کلمات کلیدی مرتبط: پاورپوینت فرهنگسراي هنر (ارسباران) , ,مقدمه ,برنامهها و فعاليتهاي متنوع ,سالن نمايش فرهنگسراي هنر ,سالن «هنر و تجربه»ي فرهنگسراي هنر ,پلان فرهنگسراي هنر ,كتابخانهي تخصصي هنر ,نمای فرهنگسراي هنر ارسباران ,واحد آموزش فرهنگسراي هنر ,واحد روابط عمومي فرهنگسراي هنر ,كانون فيلم فرهنگسر,
تاریخ ایجاد21/09/1394 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 42 اسلاید بهمراه نقشه ها و تصاویرقیمت: 5800 تومانحجم فایل: 5141 kb
تعدادمشاهده1
بخشی از مطلب
معماران: دومینیک کولن و همکاران مکان: فرانسه، مایزیرس لس متز معمار مسئول: دومینیک کولن مدیران پروژه: استیو لتوداکلوس، سارا بربیا معماران پروژه: آرنود الودی، اولیویه نیکلاس، چو یون پارک مساحت: 3.400 متر مربع سال احداث: 2009 میلادی مهندس سازه: فیلیپ کلمنت، BATISERF مهندس مکانیک: ج. یاست مهندس آکوستیک: ایو کایسر، شرکت پروژه صدای اروپا
ادامه . . .
مدرسه موسیقی یک واحد یکپارچه به طول 100 متر و عرض 40 متر است که عمود بر جاده اصلی جا نمایی شده و قسمتی از آن به طول 16 متر، در یک فضای عمومی طراحی شده است.
این ساختمان روبروی یکی از جنگل های giant sequoias و در تراز عمود بر جاده اصلی قرار گرفته است. این مجموعه مسیری را شکل می دهد که ورودی به سمت شهر را نشانه گذاری می کند.
در جلو خان بنا محوطه وسیعی قرار دارد که در قسمت زیرین ساختمان محو می شود. عموم مردم از پلکانی یادمانی استفاده می کنند که آنها را به سمت حیاط داخلی و سالن انتظار اصلی هدایت می کند. همانا این محوطه وسیع، رو به آسمان گشوده شده است، با رنگی شب تاب مهمان نوازی می کند و در اوایل غروب، به تابش با نوری حیرت انگیز ادامه می دهد.
این ساختمان مجموعه ای از برنامه های متنوع را در خود جای می دهد، و شامل مکانی برای نوجوانان محلی، مرکز فوق برنامه برای دانش آموزان، سالن اجتماع، سالن کنفرانس و یک مدرسه موسیقی است.
تمامی این عملکرد ها در یک واحد یکپارچه گردآوری شده اند و مدیریت چنین طرح ریزی پیچیده ای در داخل همین تک واحد انجام می شود. همنشینی این برنامه های مختلط، در حالی که هریک از آنها در تضاد کامل با دیگری است، به طور چشمگیری بر غنای این ساختمان افزوده است.
نمای بیرونی ساختمان تنها بخش محدودی از برنامه های داخل آن را آشکار می کند . تنها پنجره های بزرگ خلیج گون به بیننده اجازه می دهد که نگاهی گذرا به سالن اجتماعات داشته باشد و این امکان را فراهم می کند تا لحظه ای از حرکات رقصندگان را ببیند.
در این ساختمان روشنایی طبیعی فراوانی وجود دارد، علاوه بر نورگیر های رنگارنگی وجود دارد که روشنایی مخصوص به خود را ایجاد می کنند. این چنین سامان دهی برای نورگیر ها، فضای داخلی را در برابر اغتشاشات ناشی از بزرگراهی که در همان نزدیکی است، محافظت می کند.
این ساختمان فقط به شکل ساختمانی یکپارچه و طولانی طراحی نشده است، بلکه منحنی های نمای خارجی به تدریج در پیچش های دایره ای می چرخند و در نهایت، نمایی را که مربوط به دو طبقه از مدرسه موسیقی است، در هم ادغام می کنند. پیچش این منحنی ها بر پویایی کلی نمای بیرونی می افزاید، و چنین به نظر می رسد که خطوط آشفته حجم به طرز نامعلومی محو شده اند. پوشش بیرونی ظاهری روستایی از بتونی معمولی دارد، بتونی که نقایص خود را آشکارا نشان می دهد.
این ساختمان از بتن مسلح ساخته شده است، بتن به صورت پی نقطه ای قالب گیری شده و ساختمان بر روی پی های شمعی قرار گرفته است. بر خلاف آن، مصالحی که در فضای داخلی استفاده شده، نفیس و لطیف است. در سالن اصلی مصالح چوبی با رنگ های روشن دیده می شود، علاوه بر آن، سطوح طلا کاری شده در حفره های بزرگ سقفی، هاله گرمی به نورپردازی آن می دهد.
سالن کنفرانس، از سه طرف، از کابل های کشیده شده آویزان شده است. دیوارها با کوچکترین جابه جایی هوا، حرکت می کند، به گونه ای که ضخامت ناچیز آن آشکار می شود. سیستم آکوستیک قابل تنظیم ( کرکره های قابل کنترل) پشت این پرده زیبا پنهان می شود. چوب نفیسی که برای کف پوش استفاده شده است ( ونگه)، میزان اثرگذاری یک فضای نمایشی را تقویت می کند.
مرکز فوق برنامه دانش آموزان، تک رنگ است؛ رنگ نارنجی تمام فضا را اشباع کرده است و کفپوش رزین براق، خاصیت فوق تصنعی آن را تقویت می کند. در واقع، منطق اولیه بر مبنای ایجاد تضادی چشمگیر میان فضاهای مختلف است: مصالح متضاد، رنگ های متضاد و نورپردازی متضاد.
فضای داخلی و فضای خارجی کاملا از هم متفاوت اند، نمای بیرونی با ظاهری دهاتی، در نقطه مقابل فضای نفیس و با ارزش داخلی است.
تاریخ ایجاد21/09/1394 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 23 اسلاید بهمراه نقشه ها و تصاویرقیمت: 5000 تومانحجم فایل: 13369 kb
تعدادمشاهده2
بخشی از مطلب این پروژه برنامه یک مجتمع آموزشی با 10 کلاس ابتدایی و 5 کلاس برای اطفال را دنبال می کند. شیبی در طبقه اول مهدکودک ، ساختمان منحنی شکل را که اجازه می دهد تا نور خورشید به زمین برسد، از مدرسه ابتدایی جدا می کند. دو منحنی از بتن سفید فضایی سرشار از کشش را احاطه کرده و به دور آن از بینابین فضاها حرکت می کند. از نظر شهری ، نواحی خاص تشکیل دهنده مدرسه یک گذار مداوم از یک واحد شهری و خانه های ساده کوچک می باشد. اهالی مونتارژی به مسابقه این پروژه به دلیل پتانسیلی که در شهر به عنوان یک فرم آزاد ولی کنترل شده و بهینه دارد، علاقه مند شده بودند. خط اتصال با طبقه ، از یک شیب بزرگ ساخته شده است که در نتیجه آن دانش آموزان در بازی ماجراجویانه زمین شرکت می کنند. از نظر محیطی ، مصالح اجرا شده در مدرسه جوابگوی عملکردشان می باشند : بتن سفید تمیز پوشش نهایی را تشکیل داده ، سنگ فرش چوبی ، قاب سقف از فولاد و خود سقف تماماً از گیاهان مخصوص ساخته شده است.
معماران : ریچارد و اسکلر مکان : مونتارژی متره و برآورد : دال ، پاریس مهندس : سازة آلپی ، ESTB شرکت ساخت و ساز : TPBAT مساحت : 2800 متر مربع سال ساخت : 2013 عکاس : لوک بوگلی
کلمات کلیدی مرتبط: بخشی از مطلب ,این پروژه برنامه یک مجتمع آموزشی با 10 کلاس ابتدایی و 5 کلاس برای اطفال را دنبال می کند. , ,شیبی در طبقه اول مهدکودک ، ساختمان منحنی شکل را که اجازه می دهد تا نور خورشید به زمین برسد، از مدرسه ابتدایی جدا می کند. , ,دو منحنی از بتن سفید فضایی سرشار از کشش را احاطه کرده و به دور آن از ب,
فنگشویی به چینی به معنای بادوآب است، یک فلسفه و فن باستانی در چین است و برای پیدا کردن دکوراسیون مناسب و چیدمان درست اشیا در ساختمانهای مسکونی، تجاری، باغ و غیره استفاده میشود تا بهترین اثر را بر سلامتی، شادی، موفقیت، هماهنگی و به طور کلی انرژی مثبت (چی) داشته باشد. مهمترین چیزهایی که باید رعایت کرد، پرهیز از بی نظمی و هرگونه انباشتگی، استفاده از رنگهای مناسب، خطوط منحنی، در نظر گرفتن جهتهای مناسب است. البته امروزه به طور رسمی در چین آن را خرافات میدانند.
کلمات کلیدی مرتبط: فنگشویی به چینی به معنای بادوآب است، یک فلسفه و فن باستانی در چین است و برای پیدا کردن دکوراسیون مناسب و چیدمان درست اشیا در ساختمانهای مسکونی، تجاری، باغ و غیره استفاده میشود تا بهترین اثر را بر سلامتی، شادی، موفقیت، هماهنگی و به طور کلی انرژی مثبت (چی) داشته باشد. مهمترین چیزهایی که باید رعایت ,
پاورپوینت تحلیل و بررسی فرهنگ سراي جوان (فرهنگ سراي خاوران)،به همراه تمامی پلان ها و تصاویر
تاریخ ایجاد10/09/1394 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 61 اسلایدقیمت: 6800 تومان
تعدادمشاهده4
اين مجموعه به منظور پر کردن اوقات فراغت کودکان و جوانان جنوب شرقي تهران ساخته شده که از مناطق محروم به حساب مي آيد.در حال حاضر، مجموعه فرهنگی تفریحی جوان يکي از بزرگترين مراکز فرهنگي کشور محسوب ميشود.اولین گام احداث «فرهنگسرای خاوران» در بهار سال۱۳۷۲، برداشته شد و از دوازدهم تیرماه سال۱۳۷۲، نیز شروع به کار کرد. این فرهنگسرا به منظور پر کردن اوقات فراغت کودکان و جوانان جنوب شرقی تهران ساخته شده که از مناطق محروم شهر تهران به حساب میآید.
منطقه خاوران از متراکم ترین و محروم ترین نقاط تهران به حساب می آمد که اهالی آن به هیچ فضای فرهنگی در محدوده سکونت خویش دسترسی نداشتند. فرهنگسرای خاوران با حدود 83000 مترمربع مساحت و 21000 مترمربع زیربنا، فضاهای فرهنگی منطقه و پیرامون آن را تامین کرده است.
کلمات کلیدی مرتبط: اين مجموعه به منظور پر کردن اوقات فراغت کودکان و جوانان جنوب شرقي تهران ساخته شده که از مناطق محروم به حساب مي آيد.در حال حاضر، مجموعه فرهنگی تفریحی جوان يکي از بزرگترين مراکز فرهنگي کشور محسوب ميشود.اولین گام احداث «فرهنگسرای خاوران» در بهار سال۱۳۷۲، برداشته شد و از دوازدهم تیرماه سال۱۳۷۲، نیز,
اين مجموعه در خيابان 22 بهمن ، تقاطع شهيد شيرودي واقع شده است . اين محدوده از شهر داراي بافتي قديمي و نابسامان از لحاظ طراحي شهري مي باشد . ساکنان آن اکثراً از اغشار کم درآمد و روستائيان مهاجر مي باشند . همچنين اين قسمت از شهر از بسياري از امکانات رفاهي و خدماتي محروم مي باشد . لذا وجود يک مجموعه فرهنگي ورزشي که بتواند جوابگوي نياز ساکنين منطقه باشد ضروري مي باشد . اين مجموعه توسط معاونت فني و عمراني شهرداري مشهد اجرا شده است . طراح و مشاوره آن مهندسين مشاور پژوهشهاي معماري بوده است.
فرهنگسراي غدير با در اختيار داشتن 17000متر مربع فضا در 6 طبقه و امكاناتي از قبيل سالن آمفي تئاتر با ظرفيت 350 نفر ، نگار خانه ، خانه نجوم ،كتابخانه عمومي و تخصصي ، فضاهاي تابستانه ، نمايشگاهي و سالن هاي ورزشي چند منظوره يكي از بزرگترين و مهم ترين مراكز فرهنگي شهر مي باشدکه به عنوان فرهنگسرای تخصصی اوقات فراغت با رویکرد مهارت آموزی در نظر دارد به ارائه الگوهای صحیح گذران اوقات فراغت خصوصا از طریق مهارت آموزی بپردازد.
کلمات کلیدی مرتبط: اين مجموعه در خيابان 22 بهمن ، تقاطع شهيد شيرودي واقع شده است . اين محدوده از شهر داراي بافتي قديمي و نابسامان از لحاظ طراحي شهري مي باشد . ساکنان آن اکثراً از اغشار کم درآمد و روستائيان مهاجر مي باشند . همچنين اين قسمت از شهر از بسياري از امکانات رفاهي و خدماتي محروم مي باشد . لذا وجود يک مجموعه فر,
مرکز فرهنگی ژان ماری تیجیبائو (به فرانسوی: Jean-Marie Tjibaou Cultural Centre) در نومئا در کالدونیای جدید توسط رنزو پیانو در سال ۱۹۹۱ طراحی شد و در سالهای ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۸ ساخته شد.
پروژه ژان ماری با طبیعت مانوس است یعنی بدون حضور نور خورشید که لطافت ساختارهای چوبی را باز می تاباند و بدون صنوبر بلند و ستون مانند که معیاری برای ارتفاع پوستههای وسیع ساختمان محسوب میشود و بدون بادی که از میان این عناصر میوزد و انعطافپذیری و استحکام چوب را یادآوری میکند، شناخت و درک کامل مکان و فضای خلق شده در این پروژه، غیرممکن میشود.
مرکزفرهنگی جان ماری تیجیبائو که درمنطقه کم عرض و باریک تینو پنینسولا تقریبا در ۸ کیلومتری شمال شرقی مرکزتاریخی نومیا پایتخت نیوکالدونیا قرار دارد بنایی است برای احراز استقلالی که مردم کاناک بدنبال مناقشههای سیاسی با حکومت فرانسه جستجومیکردند. این بنا در واقع برای بزگداشت فرهنگ بومی کاناک که فرهنگ نهادی نیوکالدونیا است ساخته شده است. این مرکز فرهنگی در سال ۱۹۹۸ افتتاح و بوسیله معمار ایتالیایی رنزو پیانو طراحی شده. این مرکز جان ماری تیجیبائونام گرفت. نامی که متعلق به رهبر جنبش استقلال این منطقه بود و در سال ۱۹۸۹ کشته شد وایده تاسیس یک مرکز فرهنگی را که ترکیبی از میراث زبان و هنر مردم کاناک باشد در ذهن داشت.
کلمات کلیدی مرتبط: مرکز فرهنگی ژان ماری تیجیبائو (به فرانسوی: Jean-Marie Tjibaou Cultural Centre) در نومئا در کالدونیای جدید توسط رنزو پیانو در سال ۱۹۹۱ طراحی شد و در سالهای ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۸ ساخته شد. , ,پروژه ژان ماری با طبیعت مانوس است یعنی بدون حضور نور خورشید که لطافت ساختارهای چوبی را باز می تاباند و بدون صنوبر بلند,
پاورپوینت تحلیل و بررسی فرهنگسرای تربت جام ،به همراه تمامی پلان ها و تصاویر
وسعت زمین در نظر گرفته شده به میزان1000متر مربع از فضای 5500 متری از مجموعه فرهنگیان می باشد. ومشاور با توجه به موقعیت مجموعه این منطقه از سایت را به این ساختمان اختصاص داده است.زمین پروژه در کنار مجموعه مسکونی واقع شدهاست که از شمال به جاده کمربندی و زمین بایر و از جهت شرق و غرب به منطقه تازه تاسیس مسکونی و از جنوب به منطقه مسکونی متصل است.که با توجه به مکان در نظر گرفته شده در سایت جهت ایجاد فضای فرهنگسرا،این مجموعه می تواند به راحتی از سه جهت به راحتی قابل دسترسی باشد.
کلمات کلیدی مرتبط: پاورپوینت تحلیل و بررسی فرهنگسرای تربت جام ،به همراه تمامی پلان ها و تصاویر , , وسعت زمین در نظر گرفته شده به میزان1000متر مربع از فضای 5500 متری از مجموعه فرهنگیان می باشد. ومشاور با توجه به موقعیت مجموعه این منطقه از سایت را به این ساختمان اختصاص داده است.زمین پروژه در کنار مجموعه مسکونی واقع شده,
پاورپوینت تحلیل و بررسی موزه سینمای ایران به همراه تمامی پلان ها و تصاویر
تاریخ ایجاد10/09/1394 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 57 اسلایدقیمت: 7500 تومان
تعدادمشاهده0
در دوران پهلوی دوم، این بنا به دفتر برنامهریزی جشنهای ۲۵۰۰ ساله اختصاص یافت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی در اختیار صدا و سیما و بعد از آن زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی تبدیل و سپس با هماهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد سینمایی فارابی، سازمان میراث فرهنگی کشور و شهرداری تهران برای محل دائمی «موزه سینما» در نظر گرفته شد و موزه سینما در ۲۸ شهریور ۱۳۸۱ با حضور رئیسجمهور وقت، رسماً افتتاح شد.
کلمات کلیدی مرتبط: در دوران پهلوی دوم، این بنا به دفتر برنامهریزی جشنهای ۲۵۰۰ ساله اختصاص یافت و پس از پیروزی انقلاب اسلامی در اختیار صدا و سیما و بعد از آن زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی تبدیل و سپس با هماهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنیاد سینمایی فارابی، سازمان میراث فرهنگی ک,
در این پروژه به نقد و بررسی دانشگاه آمیان می پردازیم،این دانشگاه توسط ونتزیا معمار 54 ساله ایتالیایی طراحی شده است.کارهای ساخته زیادی از او در مجله های معماری منتشر شده و او را معماری با سبک و سیاق خاص معرفی کرده اند.در این پروژه به نقد و بررسی دانشگاه آمیان ار آثار این معمار می پردازیم.
کلمات کلیدی مرتبط: در این پروژه به نقد و بررسی دانشگاه آمیان می پردازیم،این دانشگاه توسط ونتزیا معمار 54 ساله ایتالیایی طراحی شده است.کارهای ساخته زیادی از او در مجله های معماری منتشر شده و او را معماری با سبک و سیاق خاص معرفی کرده اند.در این پروژه به نقد و بررسی دانشگاه آمیان ار آثار این معمار می پردازیم.,
طرح بر پایه یک مکان فرهنگی برای هنرمندان لاتین و مردم عامه در اوایل دهه ی 1960 در شهر آستین (شهری در ایالت تگزاس) ارائه شد.جشن کلنگ زنی پروژه درنوامبر2005 زده شد وپروژه درژانویه ی 2006 شروع شد. سرانجام یک رویای سی ساله در15سپتامبر2007 به همراه بازگشایی بزرگ یک مرکز فرهنگی مکزیکی – آمریکایی تبدیل به واقعیت معماری شد.
تیم طراحی بعد از گرفتن پروژه برای طراحی با مردم شهر در مورد احتیاج آنها برای توسعه ی پلان اصلی مصاحبه کردند،همچنین جلسات با سران جامعه ترتیب دادند تا احتیاجات آنها را در یابند به این دلیل که طبق گفته ی خود هیچ تفکر واضحی از این که پروژه چه چیزی باید باشد نداشتند.این مرکز توسط معمار مکزیکی تئودورگنزانس دلئون، دارنده ی جوایز زیادی شامل مدال طلای2008 از اتحادیه ی بین المللی معماران، طراحی شده است واین تنها ساختمان او در ایالت متحده است.
کلمات کلیدی مرتبط: طرح بر پایه یک مکان فرهنگی برای هنرمندان لاتین و مردم عامه در اوایل دهه ی 1960 در شهر آستین (شهری در ایالت تگزاس) ارائه شد.جشن کلنگ زنی پروژه درنوامبر2005 زده شد وپروژه درژانویه ی 2006 شروع شد. سرانجام یک رویای سی ساله در15سپتامبر2007 به همراه بازگشایی بزرگ یک مرکز فرهنگی مکزیکی – آمریکایی تبدیل به ,
فرهنگسرای شفق یا دانشجو از بزرگترین فرهنگسراهای تهران و ساخته شده در پارک بزرگ شفق است. در این فرهنگسرا بخشهای مختلفی از جمله آموزشی، تئاتر، نگارخانه دانشجو و کانونهای دانشجویی فعال است. روزهای پنجشنبه نیز در فضای باز فرهنگسرا، بازارچه هنر برگزار میشود.
این پارک و فرهنگسرا نمونه خوبی از پارکها و بوستانهای محلی است که بارها مکان گردهمایی هنرمندان، ادب دوستان و معماران قرار گرفته است و امسال نیز به مناسبت دهه فجر مهندسان معمار جوان شارستان روزی را به بازدید از آن اختصاص دادند و این بازدید با کروکی زدن معماران جوان از قسمتهای مختلف و زیبای این پارک به پایان رسید.
فرهنگسرای شفق یا فرهنگسرای دانشجو تحلیل و بررسی فرهنگسرای شفق پارك شفق بنیانگذار این پارک عکس هوایی از پارک و فرهنگسرای شفق نما و برش ایده شکل گیری کتابخانه شهید دستغیب پارک، جزیی از زندگی مردم وجه به ساختمان قدیمی سالن آمفی تئاتر فرهنگسرای شفق فرهنگ سرای شفق دارای فضاهای فیزیکی نگارخانه: نگارخانه شفق سرای کتاب: سرای کتاب فرهنگ سرای شفق سالن آمفی تئاتر: VIP واحد آموزش:
کلمات کلیدی مرتبط: معماری ,فرهنگسرای شفق یا ,فرهنگسرای دانشجو ,فرهنگسراهای تهران ,تحلیل و بررسی فرهنگسرای شفق ,پارك شفق ,بنیانگذار این پارک ,عکس هوایی از پارک و فرهنگسرای شفق ,نما و برش ,ایده شکل گیری , کتابخانه شهید دستغیب ,پارک، جزیی از زندگی مردم ,وجه به ساختمان قدیمی ,سالن آمفی تئاتر فرهنگسرای شفق ,فرهن,
فرهنگسرای نیاوران در سال 1356، با مساحت 25000 مترمربع ساخته و افتتاح شد. کامران دیبا معمار و طراح فضای فرهنگسرا بوده که همزمان موزه هنرهای معاصر و پارک شفق را نیز طراحی و اجرا کرده است. این فرهنگسرا به طورخاص زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فعالیت میکند. فضای داخلی فرهنگسرا شامل سالن اصلی باعنوان تالار نیاوران با ظرفیت 300 نفر، سالن گوشه با ظرفیت 100 نفر، کتابخانه، نگارخانه، رستوران و ساختمان اداری است.کتابخانه فرهنگسرا مخزن کتابهای تخصصی هنر است، ون گارخانه دارای سه سالن است که نمای
و...
آثار: موزه هنرهای معاصر تهران فرهنگسرای نیاوران پارک شفق یا به گفته خود او پارک یوسف آباد دانشگاه جندی شاپور (دزفول) شهر جدید شوشتر در سال ۱۹۶۶ به تهران بازگشت و یک سال بعد رئیس و طراح ارشد شرکت مهندسین مشاور “DAZ” شد.”DAZ” در ایران پروژه های بزرگ و گوناگونی به انجام رسانید و به سرعت توسعه یافت به طوریکه در سال ۱۹۷۷ صدوپنجاه پرسنل داشت.دیبا در ایران صرفا در بخش دولتی فعالیت می کرد.وی به سنت های بومی و هم چنین نیاز های جامعه شهری مدرن و اثر متقابل انسان علاقه مند بود. آثار او در ایران و تهران پر شمار نیستند ، اما حضوری بارز و چشمگیر داشته و دارند : موزه هنرهای معاصر ، فرهنگسرای نیاوران ، پارک شفق یا به گفته خود او پارک یوسف آباد ، برخی بناهای دانشگاه جندی شاپور (دزفول) ، شهر جدید شوشتر و … . که در یک دوره ۱۲ ساله (از سال ۱۳۴۵ تا ۱۳۵۷) طراحی و اجرا شدهاند . او در مدت اقامتش در ایران به عنوان معمار مدرس دانشگاه ، نقاش و سازمانده برنامههای اجتماعی فعالیت داشت . علاقه واقعی او به گفته خودش طراحی شهری بود و تنها در سالهای آخر کار حرفهای اش در ایران ، پس از جستجوهای بسیار شانس با او یاری کرد و امکان طراحی شهرک شوشتر نو را یافت که برنده جایزه معماری آقا خان شد و در نمایشگاه آثار معماری و شهرسازی قرن بیستم ، که به مناسبت فرا رسیدن سال ۲۰۰۰ در لوسآنجلس برگزار شد ، به عنوان طرح برگزیده در مجموعه آثار معماری و شهرسازی جهان به نمایش گذاشته شد . این کار و کارهای دیگر او در مجلات معماری و شهرسازی سایر کشورها نیز معرفی شدهاند .شگاههای عکس، نقاشی، خط، مجسمه و … در آن برگزار میشود.
و...
کلمات کلیدی مرتبط: آثار: ,موزه هنرهای معاصر تهران ,فرهنگسرای نیاوران ,پارک شفق یا به گفته خود او پارک یوسف آباد ,دانشگاه جندی شاپور (دزفول) ,شهر جدید شوشتر ,در سال ۱۹۶۶ به تهران بازگشت و یک سال بعد رئیس و طراح ارشد شرکت مهندسین مشاور “DAZ” شد.”DAZ” در ایران پروژه های بزرگ و گوناگونی به انجام رسانید و به سرعت توسعه یاف,
پاورپوینت تحلیل و بررسی فرهنگ سراي جوان (فرهنگ سراي خاوران)،به همراه تمامی پلان ها و تصاویر
تاریخ ایجاد10/09/1394 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 61 اسلایدقیمت: 6800 تومان
تعدادمشاهده1
اين مجموعه به منظور پر کردن اوقات فراغت کودکان و جوانان جنوب شرقي تهران ساخته شده که از مناطق محروم به حساب مي آيد.در حال حاضر، مجموعه فرهنگی تفریحی جوان يکي از بزرگترين مراکز فرهنگي کشور محسوب ميشود.اولین گام احداث «فرهنگسرای خاوران» در بهار سال۱۳۷۲، برداشته شد و از دوازدهم تیرماه سال۱۳۷۲، نیز شروع به کار کرد. این فرهنگسرا به منظور پر کردن اوقات فراغت کودکان و جوانان جنوب شرقی تهران ساخته شده که از مناطق محروم شهر تهران به حساب میآید.
منطقه خاوران از متراکم ترین و محروم ترین نقاط تهران به حساب می آمد که اهالی آن به هیچ فضای فرهنگی در محدوده سکونت خویش دسترسی نداشتند. فرهنگسرای خاوران با حدود 83000 مترمربع مساحت و 21000 مترمربع زیربنا، فضاهای فرهنگی منطقه و پیرامون آن را تامین کرده است.
کلمات کلیدی مرتبط: اين مجموعه به منظور پر کردن اوقات فراغت کودکان و جوانان جنوب شرقي تهران ساخته شده که از مناطق محروم به حساب مي آيد.در حال حاضر، مجموعه فرهنگی تفریحی جوان يکي از بزرگترين مراکز فرهنگي کشور محسوب ميشود.اولین گام احداث «فرهنگسرای خاوران» در بهار سال۱۳۷۲، برداشته شد و از دوازدهم تیرماه سال۱۳۷۲، نیز,
اين مجموعه در خيابان 22 بهمن ، تقاطع شهيد شيرودي واقع شده است . اين محدوده از شهر داراي بافتي قديمي و نابسامان از لحاظ طراحي شهري مي باشد . ساکنان آن اکثراً از اغشار کم درآمد و روستائيان مهاجر مي باشند . همچنين اين قسمت از شهر از بسياري از امکانات رفاهي و خدماتي محروم مي باشد . لذا وجود يک مجموعه فرهنگي ورزشي که بتواند جوابگوي نياز ساکنين منطقه باشد ضروري مي باشد . اين مجموعه توسط معاونت فني و عمراني شهرداري مشهد اجرا شده است . طراح و مشاوره آن مهندسين مشاور پژوهشهاي معماري بوده است.
فرهنگسراي غدير با در اختيار داشتن 17000متر مربع فضا در 6 طبقه و امكاناتي از قبيل سالن آمفي تئاتر با ظرفيت 350 نفر ، نگار خانه ، خانه نجوم ،كتابخانه عمومي و تخصصي ، فضاهاي تابستانه ، نمايشگاهي و سالن هاي ورزشي چند منظوره يكي از بزرگترين و مهم ترين مراكز فرهنگي شهر مي باشدکه به عنوان فرهنگسرای تخصصی اوقات فراغت با رویکرد مهارت آموزی در نظر دارد به ارائه الگوهای صحیح گذران اوقات فراغت خصوصا از طریق مهارت آموزی بپردازد.
کلمات کلیدی مرتبط: اين مجموعه در خيابان 22 بهمن ، تقاطع شهيد شيرودي واقع شده است . اين محدوده از شهر داراي بافتي قديمي و نابسامان از لحاظ طراحي شهري مي باشد . ساکنان آن اکثراً از اغشار کم درآمد و روستائيان مهاجر مي باشند . همچنين اين قسمت از شهر از بسياري از امکانات رفاهي و خدماتي محروم مي باشد . لذا وجود يک مجموعه فر,
مرکز فرهنگی ژان ماری تیجیبائو (به فرانسوی: Jean-Marie Tjibaou Cultural Centre) در نومئا در کالدونیای جدید توسط رنزو پیانو در سال ۱۹۹۱ طراحی شد و در سالهای ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۸ ساخته شد.
پروژه ژان ماری با طبیعت مانوس است یعنی بدون حضور نور خورشید که لطافت ساختارهای چوبی را باز می تاباند و بدون صنوبر بلند و ستون مانند که معیاری برای ارتفاع پوستههای وسیع ساختمان محسوب میشود و بدون بادی که از میان این عناصر میوزد و انعطافپذیری و استحکام چوب را یادآوری میکند، شناخت و درک کامل مکان و فضای خلق شده در این پروژه، غیرممکن میشود.
مرکزفرهنگی جان ماری تیجیبائو که درمنطقه کم عرض و باریک تینو پنینسولا تقریبا در ۸ کیلومتری شمال شرقی مرکزتاریخی نومیا پایتخت نیوکالدونیا قرار دارد بنایی است برای احراز استقلالی که مردم کاناک بدنبال مناقشههای سیاسی با حکومت فرانسه جستجومیکردند. این بنا در واقع برای بزگداشت فرهنگ بومی کاناک که فرهنگ نهادی نیوکالدونیا است ساخته شده است. این مرکز فرهنگی در سال ۱۹۹۸ افتتاح و بوسیله معمار ایتالیایی رنزو پیانو طراحی شده. این مرکز جان ماری تیجیبائونام گرفت. نامی که متعلق به رهبر جنبش استقلال این منطقه بود و در سال ۱۹۸۹ کشته شد وایده تاسیس یک مرکز فرهنگی را که ترکیبی از میراث زبان و هنر مردم کاناک باشد در ذهن داشت.
کلمات کلیدی مرتبط: مرکز فرهنگی ژان ماری تیجیبائو (به فرانسوی: Jean-Marie Tjibaou Cultural Centre) در نومئا در کالدونیای جدید توسط رنزو پیانو در سال ۱۹۹۱ طراحی شد و در سالهای ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۸ ساخته شد. , ,پروژه ژان ماری با طبیعت مانوس است یعنی بدون حضور نور خورشید که لطافت ساختارهای چوبی را باز می تاباند و بدون صنوبر بلند,
تاریخ ایجاد10/09/1394 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 25 اسلایدقیمت: 4800 تومان
تعدادمشاهده0
موزه هنري متروپليتن نيويورك به مناسبت استقلال آمريكا در سال 1870 رسما افتتاح شد. معماران اين بنا calvert vaux, jacobe wrey mould مي باشند. اين موزه از بزرگترين و مشهورترين موزه هاي جهان است كه در وسط شهر نيويورك و در مجاورت ضلع شرقي سنترال پارك نيويورك قرار دارد. اين بنا قبل از اينكه تبديل به يك موزه بسيارعظيم و بزرگ شود در واقع يك بناي سنگي يا يك box از سنگ و خالي بوده و كاربري خاصي نداشته است. مجسمه هايي از دوران هاي مختلف تاريخي و تقريبا از تمامي كشورها در اين بنا وجود دارد كه داراي ابعاد بسيار بزرگي هستند مثلا تابلو نقاشي بسيار بزرگي از هنرمند آلماني امانوئل لئوتزه داراي بيش از 12 متر ارتفاع و 21 متر طول است. در طول صد سال گذشته حدود 800 هزار نفر هرساله از اين بنا بازديد مي كردند.اما امروزه بيش از شش ميليون نفربازديد كننده دارد. موزه متروپليتن داراي بيش از سي نمايشگاه از هنر وفرهنگ تمامي كشورها است مثل: مجسمه هاي واقعي از مصر باستان. هنر دكوراسيون و چيدمان آمريكايي .نقاشي هاو مجسمه ها . گالري هاي ويژه اسلامي و ابزارآلات موسيقي سنتي و قديمي و …..
کلمات کلیدی مرتبط: موزه هنري متروپليتن نيويورك به مناسبت استقلال آمريكا در سال 1870 رسما افتتاح شد. معماران اين بنا calvert vaux, jacobe wrey mould مي باشند. ,اين موزه از بزرگترين و مشهورترين موزه هاي جهان است كه در وسط شهر نيويورك و در مجاورت ضلع شرقي سنترال پارك نيويورك قرار دارد. ,اين بنا قبل از اينكه تبديل به يك م,
در این پروژه، ۲۵ اسلاید از پاورپوینت را به معرفی ساختمان موزه فرش تهران اختصاص داده است. گوشه ای از مطالب:
اهداف موزه: پژوهش در سوابق، تحولات و کیفیت تاریخی هنر و صنعت فرش، خاصه در ایران، گردآوری و خریداری نمونه انواع قالیهای دست بافت ایرانی و برگزاری نمایشگاههای موقت از فرش ایران و سایر نقاط جهان، از اهداف موزه به شمار میآید.
موزه ی فرش در سال ۱۳۴۰به صورت نا تمام به منظور گالری فرش ساخته شده و۱۵سال به صورت متروکه ماندوسپس اوایل سال ۵۵ ه.ق کار همراه با تغییرات کلی آغاز شد.
در حین عملیات ساخت گروهی مسئول جمع آوری فرشهای گوناکون از ایران وجهان شد.
بدین ترتیب نمایشگاه موزه فرش ایران در۲۲بهمن ۵۶ برای بازدید عموم گشایش یافت.
این موزه امروزه یکی از قویترین موزه های تخصصی جهان به لحاظ داشتن قالیهای متنوع ویکی از زیباترین موزه ها به لحاظ نوع معماری ساختمان محسوب میشود.
این فایل شامل:
تاریخچه اهداف موزه: معرفی بنا نمایشگاه شرایط محیطی نمایشگاه: نمایشگاه موقت کتابخانه بخش موزه داری سالن سمعی بصری اتاق کنترل سیستم حفاظتی بخش آموزش محل فروش نشریات چایخانه بخش خدمات نحوه نمایش ونگهداری آثاردرموزه نورپردازی محاسن طرح معایب طرح بهینه سازی شرایط نمایش آثار و عملکرد بخشهای مختلف موزه
کلمات کلیدی مرتبط: موزه فرش تهران , تاریخچه , اهداف موزه: , معرفی بنا , نمایشگاه , شرایط محیطی نمایشگاه: , نمایشگاه موقت , کتابخانه , بخش موزه داری , سالن سمعی بصری , اتاق کنترل سیستم حفاظتی , بخش آموزش , محل فروش نشریات , چایخانه , بخش خدمات , نحوه نمایش ونگهداری آثاردرموز,
تاریخ ایجاد09/09/1394 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 28 اسلاید بهمراه نقشه ها و تصاویرقیمت: 5000 تومانحجم فایل: 3773 kb
تعدادمشاهده1
دانلود پاورپوینت بررسی موزه زنتروم پل کلی بخشی از مطلب
در نزدیکی خیابان های طاق دار شهر قدیمی برن (Bern) در کشور سوئیس (Switzerland) که در فهرست آثار تاریخی یونسکو نیز به ثبت رسیده اند، بنایی متشکل از سه قوس تپه مانند دیده می شود که همچون تپه های دامنه دار آلپ، جزوی از توپوگرافی این منطقه محسوب شده و مرز مشخصی میان آن و محیط پیرامون نمی توان یافت.
این بنا موزه آثار جمع آوری شده از پل کلی (Paul Klee)، نقاش، موسیقی دان و بزرگ ترین تئوریسین طراحی جهان، می باشد. هر چند که کابری اصلی این بنا، موزه است و در آن تعداد زیادی از مجموع 4000 اثر پل کلی که توسط خانواده او به موزه اهدا شده اند، به نمایش گذاشته شده اما به دلیل علاقه بسیار زیاد پل کلی به تدریس و آموزش هنر، در این بنا نیز چندین کارگاه و آتلیه آموزش هنر دایر است و بیشتر به مرکزی دائمی برای تمامی هنرها و تمام گروه های سنی شبیه است.
معمار این بنا، رنزو پیانو (Renzo Piano) در سال 2005 میلادی طراحی این موزه را به اتمام رساند. پیانو با الهام از آثار پل کلی و با توجه به بستر و زمینه ساختمان، بنایی را طراحی نموده است که هم اکنون در زمره موفق ترین آثار با هدف پیوند با زمینه می باشد. علاوه بر این ارزش ها، در طراحی و نحوه اجرای این بنا نیز می توان توجه به جزییات، زیبایی، ظرافت، شفافیت و تمامی دیگر شاخصه های آثار پیانو را مشاهده نمود. وی در جهت خلق فضاهایی ساده و تحسین برانگیز از هر گونه تزیینات و عناصر بیهوده پرهیز نموده و ترکیبی خالص و بی نقص را پدید آورده است.
این موزه با هزینه ای معادل 86 میلیون دلار، از سه طاق تشکیل شده که اولین آنها شامل مرکز اطلاعات، موزه کودکان و سالن کنسرت با 300 صندلی است. در زیر دومین طاق، مجموعه دائمی و نمایشگاه های موقت قرار دارند و سومین طاق نیز به فضاهای اداری، اتاق های کنفرانس و انبارها اختصاص یافته. این سه طاق که تمامی فضاهای اصلی موزه را در خود جای داده اند توسط راهرویی شیشه ای به طول 150 متر به یکدیگر متصل می شوند که پیانو از آن به عنوان خیابان موزه یاد می کند و از پنجره های آن به راحتی می توان مناظر اطراف و چمن هایی که بر روی سقف موزه روییده است را مشاهده نمود.
جهت حفاظت از آثار نقاشی در موزه، چگونگی استفاده و کنترل نور در این بنا به قدری حائز اهمیت بوده که در آن از انواع متفاوتی از کنترل کننده های نور مانند سایه بانهای ثابت در جداره ها، صفحات فلزی متحرک اتوماتیک در نمای طاق ها و کرکره های ریز نقش در سقف استفاده شده، در سایر فضاهای عمومی موزه نظیر؛ کافی شاپ و گالری ها نیز استفاده مناسب از نور طبیعی قابل تشخیص می باشد. علاوه بر کلیات حجم و ظاهر موزه، جزئیات فضاهای داخلی موزه نظیر کفپوش هایی از جنس بلوط و پلکان های چوبی نیز در پیوند بنا با طبیعت پیرامون موثر می باشند. در این موزه جهت القاء حس تعلیق و سبکی بسیاری از دیواره های نمایش تابلوها توسط زنجیره هایی از سقف آویزان بوده و فاصله ای محسوس میان آنها و زمین وجود دارد.
سقف موسسه اسمیت سونیان به عنوان بخش جدیدی از این ساختمان قدیمی نورمن فاستر است. ساختمانی که والت ویتمن شاعر ان را گران بهاترین ساختمان واشنگتن نامیده است.ساختمان قدیمی در فاصله سال های ۱۸۳۶ تا ۱۸۶۷ ساخته شده است. این بنا به عنوان بهترین نمونه احیای معماری یونان باستان در امریکا معرفی شده است. این ساختمان قدیمی نقطه تحول شاخصی در طراحی و ساخت ساختمان های با معماری خاص در امریکا بود. بنایی که رییس جمهور وقت آمریکا، آیزنهاور، زمانی در صدد تخریب و جایگزینی این ساختمان با یک موزه هنر و گالری ملی بود. ولی انجام نشد.
حیاط بزرگ مرکزی مجموعه پتانسیل تبدیل به یک فضای گالری مانند در واشنگتن را داشت. حیاط محصور مجموعه در مرکز ساختمان قرار گرفته که در زمان احیای بنا برخی از گالری ها نیز تجدید ساخت شدند و به این بنا یک آزمایشگاه، سالن اجتماعات و یک فضای نمایشگاهی افزوده شد.
بازدید کنندگان می توانند در ساعت های کاری به گالری ها مراجعه کرده و از آنها دیدن و در ساعات غیر کاری از حیاط مجموعه به عنوان محلی برای برگزاری کنسرت و اجراهای عمومی استفاده کنند. طرح سقف مجموعه یک طراحی سیال است. نخستین نمونه از این نوع طراحی در حیاط بزرگ موزه بریتانیا طراحی فاستر استفاده شده است.
کلمات کلیدی مرتبط: موسسه اسمیت سونیان ,مجموعه فرهنگی خارجی ,آمریکا ,بنای یونانی در آمریکا,
لویی کان در ۲۰ فوریه ۱۹۰۱ در جزیره اوزل واقع در استونی ‹ روسیه› متولد می شود. خانواده او در سال ۱۹۰۵ به ایالت متحده آمریکا مهاجرت می کنند واو در ۱۷ ماه مارس ۱۹۷۴ به علت حمله قلبی، دار فانی را وداع می گوید. مرگ او در ایستگاه فیلادلفیا در شهر نیویورک هنگام بازگشت از مسافرت هندوستان اتفاق افتاد. او یک زندگی پر ماجرا را گذرانده است.
موزه هنر کیمبل:۷۲-۱۹۶۷ تاریخچه موزه درسال ۱۹۳۱کی کیمبل بیزینس من وموسس شرکت یک شرکت صنایع غذایی به همراه همسرش ولما اولین اثر هنری که یک نقاشی بود را خریدند.این دو پنج سال بعد به همراه خواهر کی و شوهرش بنیاد هنری کیمبل را بنا نهادند.کلکسیون به سرعت وسعت یافت ودر سال ۱۹۴۸ در کتابخانه عمومی شهر فورت ورث که تنها مکان موجود در شهر برای این گونه اتفاقات بود به نمایش گذاشته شد.از آن موقع ایده داشتن یک فضای نمایشگاهی خوب زده شد.در سال ۱۹۶۴ پس از مرگ کی کیمبل و بر حسب تمایلات او برای یک موزه شهرداری فورت ورث مکانی در پارک ویل راجر مموریال را به موزه اختصاص داد. که موزه مدرن فورت ورث و موزه آمون کارتر در آن قرار داشت .ریچارد اف براون یکی از موثرترین و بهترین مدیران موزه در امریکا ومدیر وقت موزه کانتی در لس آنجلس به عنوان مدیر این موزه انتخاب شد.واو لویی کان را به عنوان طراح این موزه انتخاب کرد.
برخی از آثار معماری لویی کان:
مؤسسه علمی سالک برای پژوهش های زیست شناسی : جولا ـ کالیفرنیا. طراح سازه : آگوست کونبداتن 65 ـ1959
مؤسسه علمی سالک برای پژوهش های زیست شناسی : جولا ـ کالیفرنیا. طراح سازه : آگوست کونبداتن ۶۵ ـ۱۹۵۹
سایت موزه: و….
تصاویر فایل:
کلمات کلیدی مرتبط: آثار معماری لویی کان, آنالیز موزه, آنالیز موزه هنر, آنالیز موزه هنر کیمبل لویی کان, بررسی موزه هنر کیمبل, بررسی و آنالیز نمونه موردی خارجی موزه, پاورپوینت تحلیل موزه خارجی, پاورپوینت تحلیل موزه کیمبل, پاورپوینت تحلیل موزه هنر کیمبل, پلان موزه خارجی, پلان موزه کیمبل, پلان موزه هنر کیمبل, تحلیل آثار,
تاریخ ایجاد02/09/1394 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 34 اسلاید بهمراه نقشه و دیاگرام و تصاویرقیمت: 5400 تومانحجم فایل: 7862 kb
تعدادمشاهده0
نام پروژه : Germany Pavilion سال ساخت : ۲۰۱۵ طراح : SCHMIDHUBER پیمانکار : Nüssli (Deutschland) GmbH, Roth متراژ : – مصالح : چوب، شیشه، بتن
آلمان از پاویون خود تحت عنوان “دشتی از ایدهها” و با شعار “فعال باش” رونمایی کرد که به عنوان منظری پر طراوت و حاصلخیز با ایدههای فراوان پر شده است. شعار امسال اکسپو جهانی “تغذیه زمین، انرژی برای زندگی” است. پاویون آلمان مشخصا خود را به سوی این عبارت سوق میدهد و اهمیت توجه به طبیعت و نقش آن در تغذیه نسلهای آینده را کاملا روشن مینماید. کانسپت
کانسپت پاویون با فعل و انفعالات نزدیک، مابین فضا و محتویات اثر مشخص شده است. عبارت “دشتی از ایدهها” در معماری و سطح منظر آن، منعکس شده است و خود را بصورت دشتها و مناظر چمنزارآلمانی نشان میدهد. یکی از عناصر طراحی کلیدی پاویون، گیاهان دارای سبکی است که تحت عنوان ” جوانههای ایده” از سطح نمایشگاه تا جایی که به صورت برگهای بزرگ سایبان شکلی باز میشوند، رشد مییابند. آنها فضاهای درونی و بیرونی، یعنی نمایشگاه و معماری را به هم متصل میکنند. طراحی
مراجعین میتوانند از دو راه مختلف این پاویون را بگردند. با مسیر اول، آنان میتوانند در امتداد نمایشگاه از طریق پیادهرو قدم بزنند و همانند فضای آزاد یک پارک از آن لذت ببرند. هر کجا که “جوانههای ایده” سطح را میشکافد، مراجعین به بینشی از مشخصههای اثر در پایین نمایشگاه فراخوانده میشوند، که حسی از علاقهمندی و کنجکاوی را به جنبش در میآورد. مسیر دوم مراجعین را از میان نمایشگاه به درون پاویون سوق میدهد، که به صورت ویترینی، تفاوت منابع تغذیه، (آب، خاک، شرایط آب و هوایی و زیست محیطی) تولید و مصرف در جهان شهری را به نمایش درمیآورد. عوامل گوناگونی در این قسمت دیدگاههای جذابی را از آلمان برای توصیف چالش انسان آینده برای تغذیه، ارائه میدهند و از مراجعین دعوت میشود که خودشان فعال باشند. در قسمت “انجمن بذر”، آنها “دشتی از ایدهها”ی اختصاصی خودشان را برای هدایت به درون نمایشگاه تحویل میگیرند و اطلاعات صوتی تصویری بیشتری را طی راه میبینند و میشنوند. نمایش روی صحنه “فعال باش” در پاویون آلمان اختتامیه بزرگ آن است. مراجعین نقش یک رهبر ارکستر را بر عهده میگیرند و دنیای تغذیه آلمان را با زنبورهای در حال پرواز چشمنواز تجربه میکنند. در این پاویون، به کمک تکنولوژی نسل جدید OPV (سلولهای خورشیدی ارگانیک)، جوانهها به درختهای خورشیدی تبدیل شدهاند. پاویون آلمان اولین پروژه بینالمللی بزرگ دنیاست که از این نوآوری جدید استفاده میکند. در مقایسه با یک پروژه که از تکنولوژی خورشیدی رایج فعلی استفاده میکند، معماران پاویون آلمان این فرصت را داشتند تا چیزی فراتر از صرفا ترکیب این تکنولوژی با بنا را انجام دهند. آنها این اختیار را داشتهاند که برای طراحی منعطف، اجزای پوسته این تکنولوژی را با انطباق بر ایدههای خلاقانه خود، برای خلق طرحی سراسری از پاویون، یکی کنند. پاویون آلمان موضع خود را نسبت به شعار “تغذیه زمین، انرژی برای زندگی” کاملا مشخص میکند. این پاویون، با شیوهای دوستداشتنی، مراجعین را فرامیخواند تا با طبیعت همکاری متقابل و محترمانه داشته باشند و حرکتی را در این زمینه آغاز کنند. پاویون آلمان با دیدگاهها و راه حلهایی که ارائه داده میدهد، سهم خود را برای بیان چالشهای آینده ادا میکند و همزمان با آن تصویری ناب از آلمان را به نمایش میگذارد: میهمان نواز، پرطراوت و وسوسه برانگیز. گروهی به نام AGRE مسئول طراحی و اجرای پاویون آلمان در اکسپو میلان ۲۰۱۵ بودند که از سوی وزارت فدرال اقتصاد و انرژی آلمان برگزیده شدهاند. ARGE پیمانکار کلی، مسئول برنامهریزی برای طراحی و ساخت پاویون آلمان است. استدیو معماری Schmidhuber در مونیخ مسئول کانسپت فضا و پلان کلی است. Milla و همکاران از اشتوتگارت مسئول کانسپت داخلی اثر، از طراحی نمایشگاه تا مسائل صوتی تصویری میباشد. شرکت Nussli از نورمبرگ مسئول مدیریت پروژه و ساخت سازه است. همانطور که مشاهده کردید، یک مجموعه بسیار عظیم و حرفهای در آلمان برای خلق پاویون آلمان همکاری میکنند که میتواند درسی برای ارائه کنندگان پاویون ایران در اکسپوهای مختلف دنیا باشد.
کلمات کلیدی مرتبط: پاورپوینت بررسی ,پاویون آلمان در , اکسپو ۲۰۱۵ میلان ,نمایشگاه معماری آلمان ,اکسپو جرمن ها ,غرفه آلمان در اکسپو ,اکسپو میلان ,پلان ,نقشه ,نمونه مشابه,
تاریخ ایجاد25/08/1394 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 45 صفحه فایل Word به همراه شکل قیمت: 7800 تومان
تعدادمشاهده0
45 صفحه فایل Word به همراه شکل مجموعه سنت گیلس معرفی این کلیسای زیارتی در Via Tolosa معروف قرار داشت، مسیری که از Arleo تا(saint sernin) Toulouoe با مقصد نهائی آن در Santiago de Compostela کشیده می شد. این جاده توسط زائرانی که از ایتالیا ، سوئد یا اروپای مرکزی می آمدند استفاده می شد ، همچون “Romieux” که بعد از روم ، به Compostela یا برعکس ، می رفتند. آنها بعد از عبور از آلپ در گذرگاه Montgenvere یااز جاده ای در طول ساحل Ligarian آمده بودند. این مسیر اگر چه به نام Via Aegidiana نیز شناخته می شد. نشانه ای از اهمیت معبد Seint Gilleo (Aegidiuo به لاتین)بوده است . در 1116 میلادی ، برای ساخت سرداب در کلیسای تحتانی ، یک سری ساختمان سازی عمده آغاز شد. این قسمت با معبد Saint Gilleo ، مکان مهمی برای زائرین بود، اگر چه سر در که ساخت آن بعدها شروع شد، به علت تماشایی ترین مجموع کنده کاری قابل ملاحظه است. Carra Fergusan Omeara ادعا می کند که سنگینی در پیچیدگی ترکیب معماری و کنده کاری آن با دروازه های غربی کلیسای جامع Chartreo و صومعه ی Saint Denis برابری می کند ... متاسفانه ، اکثر این تزیینات ، در طول جنگ های مذهبی قرن 16 ناقص شدند. شماری از سنگ تراشان و دستیاران آنها بدون شک این مجموع را بر سردر کنده کاری کرده اند، تا حدودی به این علت که سبک های آنها بسیار متفاوت است. stoddard این پروژه ، از اواخر دهه 1120 زمانبندی می کند، اگر چه دیگر دانشمندان تاریخ آن را از اواخر قرون 12 و اوایل قرن 13 قرار داده اند. این کلیسا ، تحت تاثیر معماری و سنگ تراش رومی در منطقه به خوبی سنگ تراشی مسیحیان اولیه (که تعدادی از آنها در حوزه Arleo موجود است) ساخته شده ، بر دیگر بناها نیز تاثیر داشته که قابل ملاحظه ترین آنها Trophime Saint ، توقف گاه قبل از saint – Gilleo در Via Tolosa می باشد. همه تصاویر سردر جلویی و داخل ، در سال 2007 گرفته شده است
جزئیات ورودی دروازه ی شهر در راست ترین نقطه است و 2 شخص در مقابل مسیح روی زمین ردا پهن می کنند. افراد چندی ، داخل دروازه شهر قابل مشاهده هستند. این نمایش البته ، از طبقه بندی دوگانه ی هنر وسطی پیروی می کند .. معماری در حقیقت برای پیکرها بسیار کوچک است. O Meara این صحنه ی نقلی را، به یک زمینه تاریخی معاصر ربط می دهد. او شرح می دهد که دروازه ی شرقی شهر اورشلیم ترسیم شده و نتیجه می گیرد که «صحت معماری این صحنه ، بنابراین ، یک یادآوری کننده ی بصری است که به شباهت دقیق تر بین ورود پیروز مندانه مسیحیان به اورشلیم در جنگ صلیبی و نسخه اصلی انجیل برای این واقعه ، ورود پیروزمندانه مسیح به اورشلیم در یکشنبه تفوق کمک می کند.»
کلمات کلیدی مرتبط: 45 صفحه فایل Word به همراه شکل ,مجموعه سنت گیلس ,معرفی ,این کلیسای زیارتی در Via Tolosa معروف قرار داشت، مسیری که از Arleo تا(saint sernin) Toulouoe با مقصد نهائی آن در Santiago de Compostela کشیده می شد. این جاده توسط زائرانی که از ایتالیا ، سوئد یا اروپای مرکزی می آمدند استفاده می شد ، همچون “Romi,
زلزله سال 1989 در Lima Prieta ، یک مصیبت مضاعف برای موزه بود که نه تنها ساختمان قرن 19 نیاز به تعمیرات پیدا نمود، بلکه داشتن شرایط مساعد برای ویرانی های بیشتر توسط زمین لرزه های بعدی، سر انجام هزینه بیمه را برای آن در پی داشت و در نتیجه این منبع مالی ساختمان مذکور در حد نمایشگاه های بی نظیر ترقی کرده و شهرتی جها نی کسب نمود.
پیچش های طرح
ساختمان جدید با مساحتی معادل 27000 متر مربع در اکتبر سال 2005 باز گشایی شد. مسئول پروژه Nuno Lopes، چنین توضیح می دهد که ساختمان به کمک سیستم بی نظیر لغزش سطوح و عایق سیال غلیظی که انرژی جنبشی را جذب کرده و آن را به ...................
فهرست مطالب
معرفی معماران تاریخچه تخریب یا دوباره سازی ؟ انتخاب شرکت هرتزوگ و دمورن کشمکش بر سر ساخت بنا ایده طرح خانه تکانی موزه طرح یک دست با انگشت هایش ویژگی های طرح ایجاد حجم بدون مزاحمت نمای آفتاب پرستی نهایت بهره برداری از مس رنگ نهایی نما عناصر طبیعی ؛ بازیگران اصلی ترک تعمدی در سنگفرش ها برج 9 طبقه : هندسه پیچشی برج بنایی که غریبه نیست ! ساختار و مساحت بنا مفهوم گشودگی موارد رایگان موزه نمای گلخانه ای روان و سیال بودن فضا در میان گالری ها ارتباط گالری ها با خارج پنجره های گالری ها کافه تریا تمهیدات ضد زلزله نمای پنجم تولدی دوباره بازی نور عنصری مشخص در سانفرانسیسکو پلان ارتباط داخل با خارج پلان روشنایی پلان خصوصی نیمه خصوصی و عمومی سیرکولاسیون پلان طبقات برش ها طرح های سه بعدی منابع و ماخذ
کلمات کلیدی مرتبط: پاورپوینت , بررسی و تحلیل ,موزه دیانگ سانفرانسیسکو ,موزه ديانگ سانفرانسيسكو, بازسازی موزه ديانگ سانفرانسيسكو, برش موزه ديانگ سانفرانسيسكو, زلزله و موزه ديانگ سانفرانسيسكو, سیرکولاسیون موزه ديانگ سانفرانسيسكو, طرح موزه ديانگ سانفرانسيسكو, عناصر موزه ديانگ سانفرانسيسكو, معمار موزه ديانگ سانفرانسيسكو,
جان ناوارو (juan Navarro baldeweg) معمار، مجسمه ساز و نقاش اسپانیایی است که آثار معماری و مجسمه سازی او تاکنون جوایز فراوانی کسب کرده. او در سال 1965 از دانشگاه پلی تکنیک مادرید اسپانیا، در مقطع دکتری فارغ التحصیل شد.
ناوارو از سال 2001 عضو افتخاری موسسه معماران آمریکایی، عضو دائمی "آکادمی سلطنتی هنرهای زیبای اسپانیا" و مدرس دانشگاه های معتبری در آمریکا نظیر دانشگاه ییل، هاروارد، پرینستون و پنسیلوانیا بوده است.
ناوارو در طراحی مرکز هنرهای نمایشی دل کانال مادرید اسپانیا، به نحو پیچیده ای از تکنولوژی روز استفاده نموده. شهر مادرید مرکز مهم فرهنگی، سیاسی و هنری اسپانیا می باشد. این شهر با پذیرا بودن اجرای تئاترها، کنسرت ها و جشنواره های متعدد، پایتخت شادی در اروپا نامیده شده و از لحاظ غنای آثار و ابنیه تاریخی در میان پایتخت های اروپایی بسیا ر مورد توجه می باشد.
سایت پروژه تئاتر دل کانال (Teatros Del Canal) یک بلوک کامل شهری را از آن خود کرده و ساختمان به نحوی آزاد در سایت مستقر شده و تنها از یکسو به ساختمان مجاور متصل است. فرم ساختمان به نحوی است که در دو نقطه، فضای باز شهری را به درون سایت کشیده و ضمن ایجاد جداره ای پویا و متحرک، ساختمان را به سه بنای نیمه مستقل تفکیک نموده که گویی پوسته ای، آنها را به یکدیگر پیوند می زند. به واسطه چنین گشودگی هایی است که صلابت این بنای عظیم و مرتفع شکسته شده و ساختمان، مقیاسی انسانی تر یافته.
از میان سه بنای نیمه مستقل؛ دو ساختمان اصلی به سالن های نمایش و فضاهای ارتباطی آنها اختصاص یافته و توده سوم که جداره رو به خیابان آن قرمز رنگ می باشد، تمامی فضاهای تفریحی، تجاری،اداری، رستوران ها و کافه ها را در خود جای داده و به خوبی از دید به حیاط داخلی و منظر خیابان بهره می برد. فضاهای این مرکز فرهنگی هنری شامل یک سالن اصلی تئاتر، دو سالن کوچکتر و 12 کلاس درس می باشد.
بدیهی است که در طرح بنای ساختمان هایی که دارای سالن اجرای کنسرت می باشند، طراحی سیستم آکوستیک از اهمین بالایی بر خوردار است. این پروژه از نظر به کارگیری تکنولوژی صدا شایان توجه است. ناوارو برای پنهان کردن سیستم های کنترل صدا از فوم آکوستیک استفاده نمود و سیستم طراحی صدا به نحوی چند منظوره طراحی شد که در مواقع مختلف و انواع چیدمان صندلی ها قابل تنظیم باشد.
ساختار سازه بنا بتنی است؛ اما ساختمان همچون تندیسی در پوششی از شیشه به نظر می رسد، گویی بنا وجه بیرونی خود را از پس ماسکی شیشه ای به نمایش می گذارد، رویکردی که با کانسپت نهادین هنرهای نمایشی به عنوان آنچه در درون این ساختمان می گذرد نیز سازگار است. پوسته شیشه ای که ساختمان را در برگرفته همچون کاغذ، نور را دریافت و آنرا به شکلی یکدست و یکنواخت در فضای داخلی منعکس می سازد، به این ترتیب میزان درخشندگی این سطوح نیز کنترل شده و انعکاس تابش خورشید در آن موجب آزار عابرین نمی شود. این پوسته در قسمت هایی شفاف و در بخش هایی تیره و کدر و به رنگ های مشکی، قرمز و نقره ای است.
از جمله نکات قابل توجه در پلان مجموعه، مکان یابی و تفکیک زون های اصلی، چگونگی حل سیرکولاسیون داخلی میان طبقات و همچنین نحوه استفاده از نور طبیعی در تمامی ترازهای ارتفاعی است که این امر به کمک نورگیرهای سقفی و ویدهای کوچک و بزرگ ممکن شده. در امتداد جداره پشتی ساختمان، نواری از فضاهای خدماتی و پشت صحنه نظیر سرویس های بهداشتی، انبارها، اتاقهای آماده سازی، گریم، استراحت و تمرین قرار گرفته اند که تمامی این فضاها نیاز کمتری به نور طبیعی داشته و از دسترس عموم نیز می بایست به دور باشند. این بخش از بنا که همچون پشت صحنه ای برای کل مجموعه عمل می کند به واسطه راهروی عریضی با فضای پشت صحنه و صحنه نمایش دو سالن اصلی در ارتباط می باشد.
تاریخ ایجاد21/08/1394 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 24قیمت: 3000 تومانحجم فایل: 2140 kb
تعدادمشاهده2
سه ایده اصلی در ذهن داشتم که پروژه بر اساس آنها شکل گرفت: اول ، عدم امکان درک تاریخ برلین بدون درک سهم بزرگ فرهنگی ، اقتصادی ، معنوی ، شهروندان یهودی برلین. دوم ، ضرورت بیان اثر جسمی و روحی هالوکاست در خاطره شهر. سوم ، از میان به رسمیت شناختن هالوکاست و سهم یهودیان در برلین، تاریخ اروپا و برلین استخراج میشود. نام رسمی این پروژه موزه یهود است اما من اسم آنرا “بین خطوط “نامیدم .این کار را برای این کردم که این پروژه بین دو نوع خط یعنی مفهوم اثر و سازماندهی و ارتباط در جریان است .یکی از این خطوط یک خط صاف است ، اما به تکه های زیادی تقسیم شد. دیگری یک خط شکسته است اما به طور عجیبی ادامه پیدا کرد. در آن زمان درسایت واقعی پروژه من همواره یک رابطه نامرئی را احساس میکردم یک رابطه خویشاوندی بین آلمانی ها و یهودیان در برلینیک المان ربط دهنده که از شرق به غرب حرکت کرده است و این رابطه را به وجودآورده بود.
ساختمان بخش الحاقی یهودی به موزه برلین ۱۹۹۹-۲۰۰۱ ستاره داوود ریچارد جنکز تبعید یهودیان نمایی از فضای دید خاطره موزه تحلیل پلانها
کلمات کلیدی مرتبط: سه ایده اصلی در ذهن داشتم که پروژه بر اساس آنها شکل گرفت: ,اول ، عدم امکان درک تاریخ برلین بدون درک سهم بزرگ فرهنگی ، اقتصادی ، معنوی ، شهروندان یهودی برلین. ,دوم ، ضرورت بیان اثر جسمی و روحی هالوکاست در خاطره شهر. ,سوم ، از میان به رسمیت شناختن هالوکاست و سهم یهودیان در برلین، تاریخ اروپا و برلی,
معماری: Yanko Apostolov Architects موقعیت: صوفیا، بلغارستان مساحت: 18250 متر مربع سال: 2014 معمار: به دنبال پیوستن اخیر بلغارستان به اتحادیه اروپا، فاز اول مجتمع موزه ملی در صوفیه، در زمانی رخ میدهد که جامعه بلغاری زیر ارزیابی مجدد ارزش های فرهنگی است و نیاز به یک هویت مثبت و یک اعتماد به نفس جدید دارد. مجتمع موزه در مرکز تاریخی پایتخت توسط صندوق اروپا برای توسعه مجدد منطقه پایه گذاری شد و دو مجموعه مهم هنری کشور از گالری هنر ملی و گالری بین المللی برای هنرهای خارجی را به نمایش خواهد گذاشت. تاریخ مکان مجتمع موزه در میدان الکساندر نوسکی قرار دارد که این مکان دربردارنده تاریخ فوق العاده ای میباشد. در طی قرن های گذشته میدان کلیسای جامع و ساختمان های اطراف آن تحولات زیادی را دیده اند که تاثیر عمیقی بر نحوه ارتباط این مکان با شهر داشته است. میدان الکساندر نوسکی همراه با مکان موزه در سال 1926 در اوخر قرن 19 ساختمان سه طبقه Royal Printing Houseمیدان را به شرق قاب میکرد. در پایان جنگ جهانی دوم ساختمان به شدت خسارت و آسیب دیده بود. این ساختمان ابتدا برای نیازهای دانشگاه فنی تطبیق داده شد و بعدا برای نیازهای گالری ملی برای هنرهای خارجی استفاده شد. ساختمان سابق دانشگاه فنی وگالری ملی برای هنرهای خارجی، 2010 افزایش شعبه های جدید دانشگاه در دهه 50 و متعاقبا انطباق ساختمان Royal Printing Houseبه عنوان گالری ملی برای هنرهای خارجی در دهه 80 آن مکان را بطور کامل به عنوان یک بلوک شهری محصور کرد. در اواسط دهد 90، پس از فروپاشی کمونیسم و عدم قطعیت مالکیت، سازماندهی مجدد نهادهای دولتی ساختمان دانشگاه فنی و حیاط داخلی آن را به عنوان یک مکان فرسوده خالی بر جای گذاشت. حیاط داخلی قبل از شروع ساخت وساز: حفاری های قبلی مکان و ساختمان های پرکننده حیاط داخلی را از خیابان های اطراف جدا کرده بود نما از سالن توربین قدیمی ازمایشگاه های دانشگاه: با وجود وضعیت ویران ساختمان، پتانسیل ایجاد یک ارتباط خاص بین گالری های موزه و حیاط داخلی از ابتدا آشکار بود. طراحی موزه: در سال 2010 تغییر شکل نهایی این بلوک شهری با فراخوانی یک مسابقه بین المللی معماری که توسط وزارت فرهنگ بلغارستان برای تبدیل این مکان به یک موزه بین المللی برای هنرهای بصریبرگذار شده بود آغاز گردید، که هدف آن آوردن قرنهای مختلفی از هنر بلغاری، اروپایی، آسیایی و آفریقایی در زیر یک سقف بود. یک بخش طولانی درسراسر حیاط مجمه سازی موزه برندگان مسابقه YankoApostolov و Museoplan بر تاریخ منحصر بفرد مکان و پتانسیل حیاط موجود، برای تبدیل شدن به یک قلب نمادین از موزه و مکان ملاقات برای شهروندان و بازدید کنندگان از شهر صوفیه تکیه کرده بودند. حیاط داخلی محصور شده، هم اکنون برای اتصال به خیابان های اطراف ارتقا یافته است که یک فضای فرهنگی عمومی جدید ایجاد کرده است، یک باغ مجسمه با فضای باز که برای نصب آثار هنری و رویدادهای خاص عمومی استفاده می شود. دیاگرام گردش مجتمع موزه با استفاده از پوشش آهکی Vratza که بسیار در این شهر استفاده شده است، بافت ساختمان جدید انبوه پیچیدگی را در حالی که سلسله مراتب حجمی ای را که نزدیک کلیسای جامع الکساندر نوسکی و خطوط سقفی موزه ملی هنرهای خارجی برقرار بود را حفظ میکند، کامل می نماید. با قرار گرفتن در خطوط مهمی از دید، بازسازی حیاط به عنوان یک وسیله جهت یابی عمل میکند و یک نقطه عطفی است برای بازدیدکنندگان موزه. یک طیف کاملی از برنامه های موزه اطراف حیاط باز سازماندهی میشوند که باعث دستیابی به ائتلاف بهینه کاربرد موزه های هنر، فضاهای عمومی، دفترهای مدیریتی، انبار هنر و آزمایشگاه های مرمت و بازسازی میشود. زمین ارتفا یافته جدید، به عنوان یک جدا کننده افقی عمل میکند که فضاهای عمومی و گالری های هنر بالا را از انبار هنر و فضاهای خدماتی پایین جدا میکند. با پروژه استفاده مجدد از ساختمان تطبیقی، مجتمع موزه ملی بطور زیادی استفاده از انرژی مجسم شده برای استفاده بهینه از مکان مورد نظر، بازیافت و استفاده از مواد محلی را کاهش داد. نمای تهویه و استفاده از مواد جدید، یک ساختمان با عملکرد بالا ایجاد میکند. سایه بیرونی و کنترل پویای نور، محیط دیدنی بهینه ای را د رگالری ها فراهم میکند در حالی که استفاده از انرژی را حداقل میسازد. اندوخته هوا بواسطه یک سیستم کف کاذب در سراسر موزه بطور زیست محیطی پایدار نگه داشته میشود، درحالی که تهویه مخلوط- حالت در دفاتر مدیریتی بیشتر مصرف انرژی را بهینه میکنند و آسایش را بهبود میدهند. سقف های سبز و محوطه سازی پایدار در برابر خشکی و تشنگی اثر جزیره گرمایی را کاهش میدهد و همچنین استفاده ار آب را به حداقل میرساند. ارتباط فرهنگی مجتمع موزه ملی به مرکز شهر صوفیه یک ارزش فرهنگی میبخشد. این پروژه یک محدوده از دست رفته را بازیابی کرده و به آن معنی جدیدی میبخشد؛ یک مکانی که در آن هنر میتواند ایده های جدید را وارد زندگی روزانه مردم و بازدیدکنندگان شهر صوفیه کند.
فاز اول و در نهایت فاز دوم (ساخت آن برای سال 2015 برنامه ریزی شده است) دو مرحله حیاتی در یک طرح جامع گسترده برای ایجاد یک خوشه موزه میباشند که همکاری بین مجموعه های ملی و کالبد تاریخی شهر را ترویج و توسعه میدهد.
کلمات کلیدی مرتبط: معماری: Yanko Apostolov Architects ,موقعیت: صوفیا، بلغارستان ,مساحت: 18250 متر مربع ,سال: 2014 ,معمار: به دنبال پیوستن اخیر بلغارستان به اتحادیه اروپا، فاز اول مجتمع موزه ملی در صوفیه، در زمانی رخ میدهد که جامعه بلغاری زیر ارزیابی مجدد ارزش های فرهنگی است و نیاز به یک هویت مثبت و یک اعتماد به نفس جد,
این موزه در منطقه باداجوز در اسپانیا واقع شده است. مساحت این موزه 3298 مترمربع است و در سال 2014 با معماری Estudio Hago ساخته شده است.
ساختار استراتژی های معماری برای توسعه پروژه موزه هنرهای زیبا در باداجوز به معنای بدست آوردن هویت مجدد است: یک محیط مصنوعی جدید (معماری) است که زمینه شهری (شهر) از طریق محتوای فرهنگی آن (موزه) می باشد.
ما یک پروژه کامل را که نقطه شروع آن در موزه های جدید گسترش یافته است انجام داده ایم، که در ساختمانی در مرکز باداجوز واقع می باشد. این مجموعه شامل دو ساختمان جدید است که از طریق یک حیاط به هم متصل شده اند و به روی خیابان های مختلف شهر گشوده می شود. با توجه به شرایط دشوار بوجود آمده در این محل (بقایای باستان شناسی، دیوارهای مشترک و بازسازی ساختمان ذکر شده)، پاسخی به معماری قدرتمند و منسجم نیاز می باشد.
یک طرح سازمان دهی شده توسط L وارونه، پاسخ هایی به جنبه های عملکردی، فضایی، ساختاری و فنی است. این طرح (در داخل و خارج) از طریق یک روکش فلزی، یک پانل بتن پیش تنیده سوراخ شده، که به نظر می رسد مقیاس و الگو آن برای چاپ یک پیام در پوشش ساختمان ترویج یافته است.
این نتیجه کارآمد و خاموش اجازه می دهد تا این ساختمان را به این شهر بدون متوسل شدن به یک compositional exercise یکپارچه نماید.
کلمات کلیدی مرتبط: این موزه در منطقه باداجوز در اسپانیا واقع شده است. مساحت این موزه 3298 مترمربع است و در سال 2014 با معماری Estudio Hago ساخته شده است. , ,ساختار استراتژی های معماری برای توسعه پروژه موزه هنرهای زیبا در باداجوز به معنای بدست آوردن هویت مجدد است: یک محیط مصنوعی جدید (معماری) است که زمینه شهری (شهر) از,
موزه ارمیتاژ در سنت پترزبورگ روسیه MUSÉE ERMITAGE تاریخچه موزه ارمیتاژ سنت پترز بورگ با داشتن کلکسیونهای نقاشی که میراثی جهانی است، شهرت بسیار دارد.این موزه شامل پنج ساختمان اصلی است و در حدود سه میلیون تابلو از آثار مشهورترین نقاشان دنیا از آثار عهد باستان غرب تا آثار یونانیان و رومیان باستان و هنرمندان اسلامی و هنر مندان دوران رنسانس (دوران نوزایی علم و هنر) و نقاشی های قرن نوزدهم و بیستم را در بر دارد ----------- این موزه بی نظیر اشیاء مربوط به قصر شاهی سنت پترز بورگ و کلکسیونهای جمع آوری شده در دوران امپراطورهای روسیه در قرون نوزده و بیستم میلادی را نیز در بر دارد. شاهکارهایی از هنرمندان ایتالیایی: Giorgione,Léonard de Vinci,Michel-Ange,Raphael,Tilien و کلکسیونهای بی شماری از برجسته ترین هنرمندان فرانسه نظیر: Renoir,Monet,Van Gogh,Picasso,Matisse را درون خود جا داده و هر روز هزاران جهانگرد علاقه مند به آثار هنری دنیا از آن بازدید می کنند.
کلمات کلیدی مرتبط: موزه ارمیتاژ ,در سنت پترزبورگ روسیه ,MUSÉE ERMITAGE ,تاریخچه ,موزه ارمیتاژ سنت پترز بورگ با داشتن کلکسیونهای نقاشی که میراثی جهانی است، شهرت بسیار دارد.این موزه شامل پنج ساختمان اصلی است و در حدود سه میلیون تابلو از آثار مشهورترین نقاشان دنیا از آثار عهد باستان غرب تا آثار یونانیان و رومیان باس,
معماران: aat + makoto yokomizo موقعیت: ژاپن، Gunma Prefecture این ساختمان در روستایی کوهستانی در مجاورت دریاچه ای مصنوعی واقع شده است. از این روستا تا شهر توکیو دو ساعت و نیم راه فاصله است. موزه به کارهای شاعر و تصویرگر معروف ژاپنی Tomihiro Hoshino اختصاص یافته است. در ابتدا خانه ی سالمندان متروکه ای که در محل موجود بود مرمت شد و به موزه تغییر کاربری یافت. از زمان افتتاح موزه از سال 1991 بیش از 1000 نفر در روز به این منطقه سفر کردند و در طول 10 سال 4 میلیون نفر بازدیدکننده از آن بازدید کردند. که با توجه به بعد مسافت، رقمی چشمگیر است. در سال 2002 مسابقه ای برای طراحی مجدد این موزه برگزار شد. 1211 نفر از 53 کشور در این مسابقه شرکت کردند. طرح برگزیده متشکل از گروهی اتاق دایره ای شکل است که با الهام از حباب های صابون کنار هم قرار گرفته اند. علی رغم اینکه معماری موزه های هنر معاصر اغلب متشکل از فضاهای خنثی و مکعبهای سفیدرنگ مشابه است، طرح به دنبال تنوع و پیچیدگی است. برای درک پیچیدگی، باید اشیای پیچیده را همانطور که هستند پذیرفت. بنابراین باید بر کثرت گرایی به جای مطلق گرایی، جزگرایی به جای کل گرایی و عدم تمرکز به جای تمرکز تاکید شود. هر فرد با ورود به این فضا با کیفیتهای متنوعی از قبیل: نور، تاریکی، سکوت، گرما و سرزندگی رو برو میشود. علاوه بر این ورود به بنا تجارب مختلفی را در اختیار آدمی قرار می دهد تجاربی از قبیل: قدم زدن در جنگل، حس کودکانه ی سرگردانی و شوق انتظار برای وقایع بعدی. هر دایره با توجه به کاربری اش ابعاد خاصی دارد. چیدمان دایره ها بر اساس فعل و انفعالات مشترک بین آنها است، گویی قصد حل کردن معمایی را که هیچ پاسخ مطلقی برای آن وجود ندارد. در مورد دلیل انتخاب اجزای دایره ای پلان باید گفت که دایره شکل خالصی است که وضوح انتزاعی آن باعث جذابیتش شده است. خلوص مصون از تعرض دایره این سئوال را بوجود می آورد که چگونه می توان بین دایره ها رابطه ای برای ایجاد انعطاف در پلان برقرار کرد؟ رابطه ای که باعث ایجاد تمرکز در بخشی از پلان نشود و مفهوم کثرت گرایی را حفظ کند. در مورد دلیل انتخاب پلان مربعی برای ساختمان نیز باید گفت که مربع شکلی مختصر و مفید است که دربردارنده ی مفاهیم معماری سبک بین المللی است. از ویژگی های دیگر این ساختمان آزادی در طرح آن است. عدم استفاده از ویژگیهای معماری بومی و یا سبک معماری معاصر خود نوعی آزادی است. هدف اصلی آفرینش معماری بود که تضادها همزمان در آن وجود دارند. تضاد مطلق بودن و نسبیت، سادگی و پیچیدگی و ....
موزه ی جدید محلی است برای نمایش آثار این شاعر ژاپنی. طبیعت پر از تضادها و اتفاقات عجیب و غیرقابل پیشبینی است. آثار موجود در این موزه به ما می آموزد که زندگی را همان گونه که هست بپذیریم و از آن لذت ببریم.
کلمات کلیدی مرتبط: پاورپوینت معماری موزه ی هنر Tomihiro , , ,معماران: aat + makoto yokomizo ,موقعیت: ژاپن، Gunma Prefecture ,این ساختمان در روستایی کوهستانی در مجاورت دریاچه ای مصنوعی واقع شده است. از این روستا تا شهر توکیو دو ساعت و نیم راه فاصله است. موزه به کارهای شاعر و تصویرگر معروف ژاپنی Tomihiro Hoshino اختصا,
تعریف: فرهنگسرا ساختمانی است که در آن یک یا چند نهاد فرهنگی فعالیت دارند. در فرهنگسراها معمولاً شرایطی برای آموزش امور گوناگون فرهنگی و اجتماعی و همچنین آموزش پیشهها و هنرهای گوناگون مانند نگارگری، کوزهگری، دوزندگی و جزاینها فراهم میگردد. برخی از فرهنگسراها کتابخانه و انتشارات ویژه خود را نیز دارا هستند. برخی از فرهنگسراها بجز پوشش دادن منطقه خود به فعالیتهای فرامنطقهای نیز میپردازند. بسیاری از فرهنگسراها ویژهکار (تخصصی) اند یعنی فعالیت خود را گرد یک گروه یا یک محور کاری کرده متمرکز میسازند. فرهنگسراها برپایه شیوه فعالیت به یکی از محورهای سه گانه شخصیت (کیستی)، محتوا (درونمایه) و نهاد میپردازند: فرهنگسراهای شخصیت محور، عبارتاند از فرهنگسراهای کودک، نوجوان، جوان، دانشجو، دختران، بانو، و سالمند. فرهنگسراهای محتوا محور، عبارتاند از: اندیشه، قرآن، پایداری، هنر، ملل، قانون، تیرهها (اقوام)، ورزش، ماه بهمن، کار، دانشها، تندرستی، طبیعت، و فناوری اطلاعات. فرهنگسراهای نهاد محور، عبارتاند از خانواده، مدرسه، و شهر. ضوابط و معیارهای طراحی فرهنگسرا بخش های مختلف فرهنگسرا(بعضی الزامی و بعضی وابسته به نظر طراح دارد). ۱-لابی وزیر مجموعه های آن شامل: فضای انتظار و نشیمن فروش اغذیه محل نگهداری کودکان عناصر خدمات عمومی مانند باجه های تلفن و اینترنت عناصر دسترسی عمودی مانند رمپ،پله وآسانسور ۲-غرفه های فروش محصولات فرهنگی و هنری ۳-سایت اداری شامل: اتاق کنفرانس اتاق ریاست دفاتر کار بایگانی آبدار خانه سرویس های بهداشتی محل انتظار ارباب رجوع و منشی ۴-آمفی تئاتر و سینما۵-کتابخانه۶-گالری نمایش آثار هنری۷-کلاس ها و آتلیه های آموزشی شامل: نقاشی معماری طراحی عکاسی مجسمه سازی خوشنویسی لابراتوار زبان و … ۸-واحد سمعی بصری و سایت رایانه ۹-رستوران یا کافی شاپ
کتابخانه: میزان فضاهای کتابخانه: عوامل موثر بر تخصیص میزان فضاهای کتابخانه عبارتند از حجم مواد و متون و بخصوص کتابها،میزان سطح که در کتابخانه اشغال م کنند و میزان جمعیت کتابخانه که از طریق میزان گردش کتابها در سال تعیین می گردد. فضای مورد نیاز برای محاسبه ی زیر بنای یک کتابخانه طبق فرمولی بنام VSCاستانداردIFLAبه دست می آید. (۱۱۰/تعداد کتابها)+(مقدار محلهای نشستن+۷۲/۳)+(۴۳۰/گردش کتابها) مثلا برای جا دادن ۱۱۰کتاب،یک متر مربع در نظر گرفته می شود.محل نشستن یک خواننده ۷۲/۳متر است. ابعاد و استاندارد های پیشخوان و برگه دان: حداکثر ارتفاع قفسه های فهرست معمولا به اندازه ی ارتفاع شش کشو است و در هر کشو نیز در حدود صد کارت جای می گیرد.فهرست معمولا در ارتباط مستقیم با میز امانت و میز اطلاعات مرجع قرار دارند و اغلب در مجاورت آنها مجموعه ای از کتابهای مرجع عمومی یا موارد استفاده ی همگانی نیز قرار می گیرند.از این رو محل قرار گیری فهرستها معمولا فضایی باز است که در نزدیک ورودی قرار دارد و بوسیله ی ردیفهایی از قفسه های فهرستها و پیشخوان بررسی و جستجو کشوها تشکیل شده است.وسعت چنین محلی برای چهار ردیف قفسه های دو طرفه در حدود ۱۲ متر مربع برآورد می شود. استانداردابعاد قفسه ها و عمق قفسه ها: در اغلب کتابخانه ها حداقل۹۰%کتابها دارای عرضی کمتر از ۲۳۰ میلیمتر هستند و عملا می توان قفسه های با عمق۲۰۰-۲۳۰میلیمتر را استاندارد فرض کرد.در صورت بکارگیری قفسه های دو طرفه با عمق ۴۵۰میلیمتر حتی صرفه جویی بیشتری در فضا به عمل می آید. چنانچه نگهداری کتابهایی با ابعاد کمی بزرگتر مرد نظر باشد عمق ۴۹۰میلیمترجوابگوست.طبق یک قاعده تجربی در یک کتابخانه ۸۰%قفسه ها ۲۰۰میلیمتری،۱۵%آنها ۲۵۰ میلیمتری و ۵% آنها ۳۰۰ میلیمتری هستند. طول قفسه ها: طول استاندارد،سالها برابر۱۹۴۰میلیمتر بوده است.زیرا که پذیرفته شده بود که چشم خواننده توانایی در بر گرفتن بیش از این اندازه را در یک نگاه ندارد.مطالعات بعدی اندازه بزرگتر تا ۲۲۲۰ میلیمتر را نیز تایید کرد. ارتفاع قفسه ها: ارتفاع کتابها بر فاصله ی میان طبقات و در نتیجه تعداد طبقات تاثیر می گذارد.در اکثر کتابخانه ها حداقل۹۰% کتابها را می توان در طبقات مرکز تا مرکز ۲۸۰ میلیمتر جای داد.به این ترتیب ۷ طبقه و یک پا خور ۱۵۰ میلیمتری مجموعا ارتفاع ۲۱۲۰ میلیمتر را برای قفسه ها بوجود می آورند که بالاترین قفسه در ارتفاع ۱۸۳۰ میلیمتری با دسترسی آسان قرار می گیرد.در مورد معلولین ارتفاع مناسب و دسترسی ۱۳۷۰ میلیمتر برای زنان و ۱۵۰۰ میلیمتر برای مردان می باشد.پایین ترین طبقه در ارتفاع ۳۰۰ میلیمتری است و چهار طبقه ۲۸۰ میلیمتری (۳۰۰ میلیمتری)به روی آن می باشد. استاندارد میزها: میز ها از جمله مهم ترین وسائل فضاهای مطالعه هستند. استاندارد میز ها برای میز های مختلف به شرح زیر است: میز های ۱ نفره: رقم قابل قبول برای این میزها ۶۰۰×۹۰۰ میلیمتر می باشد.این رقم گاهی برای راحتی بیشتر خواننده تا یک متر نیز افزایش می یابد.اگر چه جذابیت بیشتری دارند ولی جای زیادی اشغال می کنند. میزهای ۲ نفره: میزهای ۲ نفره ای که از هم جدا نشده اند ظاهرا برای خوانندگانی که روبروی هم قرار می گیرند جذابیت چندانی ندارند ولی در صورت قرار گیری در یک سمت ابعاد پیشنهادی ۱۲۰۰×۹۰۰ میلیمتر می باشد. میزهای طولانی: میز های طولانی قابلیت جای دادن ۴ تا ۱۲ نفر را دارند.میزهای ۴ نفره از بروز شلوغی جلو گیری کرده و در عین حال نحوه ی قرار گیری آنها جذاب و انعطاف پذیر است.عرض آنها نباید از ۱۲۰۰ میلیمتر کمتر باشد.فضای جانبی میان خوانندگان نیز لازم است حداقل ۹۰۰ میلیمتر باشد.بین میزهای موازی باید حداقل ۱۸۰۰ میلیمتر فاصله پیش بینی شود.در عین حال نباید در انتهای این میزها محلی را برای نشستن در نظر گرفت. نور پردازی: نور پردازی باید فضایی راحت برای مطالعه را بوجود آورد.موجب خستگی وخیرگی نشود،میزان گرما را افزایش ندهد وبه جلوه ی ساختمان بیفزاید.جهت بر آوردن موارد ذکر شده دو نوع نور وجود دارد: ۱-نور مصنوعی ۲-نور طبیعی. برای نور پروژه هم از نور طبیعی و هم از نور مصنوعی سقفی استفاده می شود. روشنایی توصیه شده: اتاق ها مطالعه(روزنامه و مجلات)۲۰۰ میزهای مطالعه(کتابخانه های امانی)۴۰۰ میزهای مطالعه(کتابخانه های مرجع)۶۰۰ پیشخوان ها ۶۰۰ مخزن بسته ۱۰۰ صحافی ۶۰۰ فهرست بندی،طبقه بندی و اتاق های مخزن۴۰۰ آکوستیک: هیچ استاندارد مشخصی در مورد آکوستیک کتابخانه وجود ندارد،اما اغلب حد تراز صداهای داخلی را ۵۰ دسیبل(Db) تعیین می کنند. تهویه ی مطبوع: به منظور ایجاد بهترین شرایط برای نگهداری مواد و فنون،فضا باید عاری از هر گونه گرد وغبار اعم از گاز،مایع و اسید باشد ودما و رطوبت تحت کنترل باشد،چنین شرایطی تنها با نصب دستگاه کامل تهویه مطبوع امکان پذیر است. گالری ها: ساختار عمومی گالری ها: فضای نمایشگاه بخش مهمی در این مجموعه به شمار می رود که خصوصیات آن بر مجموعه تاثیر می گذارد.تجربه فرد از فضای سه بعدی نمایشگاه نتیجه ی یک ادراک سریع است.این ادراک در محیطی با ساختار روشن،آسان تر و با خستگی کمتر به دست می آید تا در فضائی که ترکیب ضعیف و نا خوانایی دارد.نمایشگاه نوع خاصی از فضا است که در آن علاوه بر رابطه ی انسان،فضا یک رابطه ی پیچیده بین فضا و شئ وجود دارد.در قسمتهایی از نمایشگاه که دارای مجموعه های نمایشی ثابت است.معماری را می توان تا حد امکان با اشیاء تطبیق داد،ولی در قسمتهای قابل انعطاف،این امر فقط از طریق تزئینات و تمهیدات عملی است. ترتیب قرار گیری اشیاء: ترتیب اشیاء نمایشی به بازدیدکنندگان و خصوصیات اشیاء نمایش بستگی دارد. رابطه ی بازدید کننده و شئ نمایشی به شرح زیر است: ۱-هر چه نسبت بازدید کنندگان به اشیاء نمایشی کمتر باشد، امکان تمرکز واینکه هر بازدیدکننده بتواند آزادانه با شئ نمایشی ارتباط برقرار کند،بیشتر می شود. ۲-در یک بازدید گروهی تماس نزدیک با شئ نمایشی بدون ایجاد مزاحمت برای سایر اعضاء گروه ممکن نیست. بازدیدکنندگان باید به ترتیبی گرداگرد شئ نمایشی قرار بگیرند که همگی فاصله شان تا آن مساوی باشد. نورپردازی گالری ها: الف)نور پردازی طبیعی(نور روز): به دلایل اقتصادی،فیزیولوژیکی و تنوع،این نور پردازی هنوز بهترین وسیله ی روشنایی است و اگر مسائل حفاظتی اشیاء اجازه دهد ارجحیت،نور روز است.جهت نور ممکن است از بالا (عمودی)یا از پهلو(افقی)باشد.مدت هاست که ارزش نور پردازی از بالا در طراحی موزه ها استفاده می شود که امتیازات آن عبارتند از: الف)نور پردازی از بالا روشی است راحت تر و ثابت تر در نور پردازی و کمتر در معرض موانع جنبی در داخل و خارج از بنا مانند ساختمانهای دیگر و درختان قرار می گیرد. ب)نوری که از بالا به تصاویر یا سایر اشیاء به نمایش گذارده می تابد،قابل تنظیم است و تامین نور کافی و یکنواخت آن دیدی بسیار مناسب با حداقل بازتاب یا انحراف بوجود می آورد. ج)امکان به نمایش گذاشتن اشیاء بیشتری را در فضای نمایشگاه امکان پذیر می سازد. د)با توجه به حذف پنجره ها و کاهش راههای ارتباطی،فضای نمایشگاه از امنیت بیشتری برخوردار شده و تمهیدات امنیتی نیز کاهش می یابد. ب)نور پردازی جانبی(افقی): اینگونه نور پردازی از طریق پنجره ها و نور گیر های معمولی به اشکال و ابعاد مختلف و در مکانهای مناسب در دیوارها انجام می شود.پنجره ها و نورگیر ها معمولا یا در ارتفاعی که بازدید کننده قادر به دیدن محوطه ی بیرون باشد و یا در ارتفاعی بالاتر نصب می شود. دیوارهایی که پنجره ها با ارتفاع معمولی بر روی آنها نصب شده،غالبا بدون استفاده هستند و علاوه بر آن اشیاء نمایشی که بر روی دیوار مقابل این پنجره ها نصب شده اند نیز به خاطر وجود نور از مقابل دارای انعکاس هستند که مانع دید کامل وروشن می گزدد.با این وجود،اینگونه پنجره ها برای اشیایی که روی دیگر دیوار ها و در زاویه ای درست نسبت به منبع نور قرار دارند،نور مناسب و دلپذیر به وجود می آورند. ج)نور پردازی مصنوعی: ملاحظات تکنیکی و مشکلات نگهداری مربوط به استفاده از نور مصنوعی از جمله عوامل موثر بر کاهش کاربرد نور مصنوعی در فضاهای نمایشگاهی بوده است.نور مصنوعی از منابع نقطه ای یا خطی تامین می گردد و از این رو چون سطوح تعدیل کننده شدت آن با نور فضا قابل مقایسه نیست،لذا دستیابی به شرایط مشابه نور روز نیز تا میزان محدودی امکان پذیر است. حرکت و دسترسی گالری ها: حرکت و دسترسی قسمتی از امر ارائه و نمایش اشیاء وعامل مهمی در سازماندهی فضائی نمایشگاه است.زیرا بطور نظری هیچ فضایی در منطقه ی نمایش اشیاء منحصرا به رفت و آمد اختصاص نداشته و هیج راهرو یا راه پله ای نباید حرکت سیال در این منطقه را محدود کند.دستیابی به این شرایط با اجتناب از مسائل روز امکان پذیر است. الف)اجتناب از محدودیتهای با وقفه ب)اجتناب از اختلاف سطوح زیاد تنظیم شرایط محیطی: رطوبت،دما و نور باعث فرسایش اشیاءمی گردند،دمای۱۵درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۶۰%برای اکثر نمایشگاهها مناسب می باشد.رطوبت نسبی نباید کم و زیاد گردد و این مساله با اشیاء نمایشی ارتباط مستقیم دارد،ولی در کل رطوبت نسبی ۵۰% تا ۶% توصیه می گردد. تهویه ی مطبوع: پیشرفت های علمی در امر خلق یک محیط مصنوعی،اکنون به مرحله ای رسیده است که امکان تامین مصنوعی شرایط جوی را به طور کامل فراهم ساخته است.در این شرایط ثابت،انعطاف پذیری و نظم را می توان در چهار چوب فضایی نمایشگاه تامین نمود.از جمله دیوارهای خارجی می توانند کاملا بسته بوده و به خوبی عایق شوند و در صورت وجود اشعه های نا مطلوب نوررر،می توان آنها را دقیق تر از نور روز بررسی و درمان کرد. آکوستیک: کنترل وطراحی آکوستیک باید هماهنگ با سایر جنبه های طراحی ساختمان نمایشگاه انجام شود.برای به حداقل رساندن نو فه ای که ناشی از نواحی و وسایل پر سر و صدا و شلوغ است،موقعیت ساختمان را باید در محلی ساکت و آرام پیش بینی نمود.در صورتی که یک منبع نوفه ی جهت دار در نزدیکی ساختمان قرار گرفته باشد ،می توان از عملکرد های مقاوم تر به عنوان مانع استفاده کرد و عملکردهای حساس تر را در فاصله ی بیشتری از منبع نوفه قرار داد.هماهنگی اصول آکوستیکی با خصوصیات معماری از یک سو مربوط به سبک معماری و سازماندهی فضایی آن می باشد و از سوی دیگر نیازمند توجه به خصوصیات مربوط به طراحی فنی ساختمان نمایشگاه قرار می گیرد. حریق: مقابله با حریق شامل مسئولیت حفظ متعلقات و حفاظت از بازدید کنندگان می باشد.بدیهی است نخستین اقدامات مقابله با آتش باید با شناخت محل،خصوصیات مصالح ساختمانی،مراقبت های لازم در بناهای مجاور،انتخاب مصالح ساختمانی مقاوم و پیشگشری لازم انجام پذیرد.بهتر است از به کار بردن هر گونه ماده قابل اشتعال به منظور تزئین و پوشاندن دیوارها خودداری شود.دقت بسیار باید به کار برد تا از اتصالات برق در سیستمهای الکتریکی خودداری شود. ساختار عمومی فضاهای نمایشی: ساختار عمومی فضاهای نمایشی می باید بر اساس سلسله مراتبی از فضاهای عمومی(مانند کارگاههای تولید نمایش و فضای کارمندان)استوار گردد و نحوه ی دسترسی به مجموعه فضای نمایشی و تردد در فضاهای داخلی آن با توجه به حریم محدوده فضایی بخشهای مختلف آن انجام گیرد.ساختار فضایی اینگونه ساختمانها را با توجه به اصول هدایت کننده می توان به دو عرصه بیرونی و درونی تقسیم نمود: الف)عرصه ی بیرونی فضای نمایشی:این عرصه به طور کلی ارتباط مستقیم با تماشاگران است. ب)عرصه ی درونی فضای نمایشی:این عرصه شامل کلیه ی فضاهایی است که مربوط به امور نمایشی و اداری می شوند و از این رو با کارکنان و بازیگران ارتباط مستقیم دارند. شکل و انواع مختلف صحنه ی نمایش: الف)تئاتر های دارای صحنه ی ایوانی که اینگونه تئاتر ها امکان نمایش فیلم را دارند. ب)۰تئاتر های دارای صحنه ی میدانی که صحنه از هر سو با تماشاچیان احاطه شده در اینگونه تئاتر ها حداکثر عمق میدان تماشاگران ۶تا۷ ردیف است و در صورتی که جایگاه در یک سطح باشد،حداکثر تماشاگر از ۳۰۰الی ۴۰۰ نفر بیشتر نخواهد بود. ج)تئاتر های دارای صحنه ی هلالی یا صحنه ی آزادجلو آمده.در این تئاتر ها صحنه به قلب جایگاه تماشاگران کشیده شده و ورودیها معمولا در پشت صحنه و یا در داخل جایگاه تماشاگران قرار دارند. د)نوع دیگر از تئاتر که ترکیبی از موارد بالاست در دوران ماصر مورد توجه طراحان بوده است.این نوع تئاتر با برخورداری از یک صحنه ی انعطاف پذیر برای تبدیل به شکلهای مختلف از خصوصیتی مستقل برخوردار است.صحنه در اینگونه از تئاتر ها می تواند با جابجایی صندلی ها و قسمتهایی از کف به صورت ایوانی-میدانی و هلالی ظاهر شود.به اینگونه صحنه ها چند شکلی می گویند. شیب سالن نمایش: در نمایشات تئاتری زنده معمولا از فاصله ی ۱۲ متری ،حالتهای احساسی صورت بازیگران قابل روئیت نیست و حرکت آنها نیز از فاصله ی بیشتر از ۲۰ متر نیز به خوبی دیده نمی شود.برای تامین دید بهتر تماشاگران لازم است تا کف جایگاه شیب ملایمی داشته باشد و یا به صورت پله ای طراحی شود.میزان شیب در طبقه ی همکف جایگاه برای حفظ امنیت تماشاگران و سهولت رفت و آمد افراد معلول که با صندلی چرخ دار حرکت می کنند،حداکثر ۱۰% است و شیب های بیشتر به صورت پله ای باید طراحی شوند که حداکثر آن ۳۵% است. صندلی تماشاگران: ابعاد صندلی تماشاگران طبق استاندارد ها حداقل عرض ۴۵ سانتیمتر را باید داشته باشد و فاصله ی پشت تا پشت صندلی ها حداقل ۹۰ سانتیمتر باشد و تا ۱/۱ متر نیز می تواند باشد. حداکثر فاصله ی هر صندلی از در خروجی نباید از ۱۵ متر بیشتر باشد و حداکثر فاصله ی هر صندلی از راهرو جانبی ۴۵۰ سانتیمتر باشد و تعداد مجاز صندلی ها در هر ردیف به ازای هر راهرو ۷ صندلی می باشد.بهترین چیدمان صندلی ها به صورت قوسی و اختصاص ندادن بهترین نقاط دید(مرکز)به راهرو می باشد. اتاق رختکن(تنفس بازیگران): این اتاق محل استراحت،رختکن و گریم بازیگران می باشد.در فضاهای نمایش کوچک یک اتاق ۲۰ متر مربعی برای این منظور کافی است.ولی در فضاهای نمایش بزرگتر یک سالن غذاخوری یا آشپز خانه و محل استراحت جداگانه ای نیاز است.از این مکان یک اتاق پر و لباس،سرویس بهداشتی و آینه قدی،کمد وسایل و میز گریم برای گریم بازیگران قرار دارد. اتاق سخنرانی: در هنگام برگزاری جلسات سخنرانی در سالن نیاز به یک اتاق جهت میهمانان سخنران وجود دارد که قبل و بعد وبین سخنرانی از سخنران پذیرایی گردد.در این فضا که مساحت آن ۳۰ متر مربع است ،سرویس های زنانه و مردانه ،محل نشستن و استراحت و سایر وسایل مانند کمد ،رختکن و … وجود دارد. نور پردازی صحنه: نحوه ی تابیدن منابع نورانی در بالای صحنه و پلهای صحنه و پلهای روشنایی در بالای جایگاه تماشاگران قرار دارند،معمولا تحت زاویه ای بین ۵۵ درجه تا ۴۰ درجه است.به طوریکه تمام صحنه را از جلو تا عقب آن توسط یکی از عناصر نورانی و یا سایر آنها،پوشش داده شود.با افزایش ارتفاع منابع نور می توان دامنه ی پوشش آنها را نیز افزایش داد. آکوستیک: اکوستیک در هر فضای نمایشی قادر است تا انواع برنامه های نمایشی را تحت تاثیر قرار دهد و از ان جا که ایجاد تغییرات اساسی در وضعیت اکوستیک سالن های نمایش بسیار دشوار است، از این رو لازم است تا از ابتا تصمیمات لازم درباره ی خصوصیات اکوستیکی سالن های نمایشی گرفته شود .فضا های نمایشی باید در برابر کلیه نوفه های خارجی ناشی از صدای هواپیما ، ترافیک وهمهمه افراد در سالن انتظار عایق باشند و دستگاه های مکانیکی به گو.نه ای طراحی شده باشند که سطح نوفه ای که در داخل سالن نمایش ایجاد می شود از یک حد خاص تجاوز نکند . برای برنامه های نمایشی زنده در صورتی که حد اکثر تعداد تماشا گران ۲۰۰ نفر باشند لزومی به استفاده از دستگاه های تقویت صدا نیست ودر صورت کاهش فاصله متوسط بین تماشاگران وبازیگران استفاده از تمهیدات اکوستیکی برای نمایشنامه های معمولی رضایت بخش می باشد . میزان شیب جایگاه همان قدر که برای شنیدن هم مهم است زیرا صدا در هنگام عبور از جایگاه به علت خاصیت جاذب بودن بدن تماشاگران ضعیف می شود ،از این رو با استفاده از باز تابنده های سقفی ،باید حد اقل شیب لازم را که مانع دیدتماشاگران نشود برای جایگاه در نظر گرفت. ایمنی از حریق: بروز نمایش در فضا های نمایشی وخسارات وتلفات ناشی از ان اغب از عدم دقت در انتخاب وساخت موارد به کار رفته در ساختمان وتجهیزات ان ورعایت سایر پیش بینی های لازم برای جلو گیری از تو سعه ی اتش وبه خصوص ایجاد دود می باشد . به طور کلی باید در اسکلت ساختمان حد اقل دو ساعت در مقابل اتش مقاومت داشته باشد واز مواد قابل اشتعال در ساخت دکور ها وبرای پوشاندن دیوار ها وسقف استفاده نشود و مواد جاذب صدا وسایر تجهیزات اکوستیکی نیز تا حد مطلوبی در مقابل اتش مقاومت داشته باشد . درتئاترها معمولا صحنه ی نمایش مهم ترین عامل ایجاد اتشودود است . برای مقابله با حریق بر روی صحنه می بایست اتش را درون چهار دیوار برج صحنه محبوس کرد وبا استفاده از جریان قوی هوا به سمت بالا که توسط دودکش اتوماتیک در بالای برج صحنه ایجاد می شود ،حرارت ودود را از تماشا گران دور نگاه داشت . نقشه وتجهیزات مربوط به پشت صحنه نیز باید به گونه ای طراحی شده باشد که از اتش سوزی جلو گیری کند ودر صورت بروز حریق در صحنه مانع گسترش ان به پشت صحنه شود . تجهیزات اطفا حریق در فضا های نمایشی شامل کشف کننده های دود وحرارت ،شلنگ های قرقره ای ،کپسول های کربنیک و کپسول های پودری هستند. صحنه ی تئاتر هم در عین حال باید به سیستم اب پاش در بالای صحنه و بالای پرده ایمنی نیز مجهز بوده ودر ان شیر اب و سطل شن نیز پیش بینی شود . اغلب لوازم اطفا حریق در راهرو ها قرار می گیرند و اگر وجود شان در این از قبل در نظر گرفته نشده باشد ،می توانند به موانع خطر ناکی تبدیل شوند واز این رو باید محل های خاصی را برای ان ها پیش بینی نمود . استاندارد ها و ضوابط طراحی سینما: سالن انتظار سینما: طبق استانداردها و ضوابط طراحی سینما مصوب سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور حداقل میزان سطح اشتغال سالن انتظار سینما به ازای هر نفر ۳۵ سانتیمتر مربع و حداقل حجم سرانه سالنهای سینما ۵/۱متر مربع می باشد.تعداد صندلیهای سالن به ازای هر ۱۰۰ نفر ۱۰ صندلی می باشد.در صورت داشتن اختلاف سطح سالن با بیرون حداکثر شیب راهرو ورودی ۸% و عرض آن حداقل ۲/۱ متر می باشد.حداقل عرض ورودی سالن انتظار به ازای هر ۱۰۰ نفر ۵۶ سانتیمتر می باشد. ورودی سینما: به دلیل کار کردن سینما به مجتمع فرهنگی ، ورودی با ورودی مجتمع یکی است و فقط یک در برای ورود به سالن انتظار منظور می گردد. گیشه بلیط فروشی: گیشه در سینما باید در مکانی باشد که دید کافی بر فضای خارج سینما داشته باشد و در جایی باشد که صف مربوط به آن فراهم گردد و مردم در معبر عمومی و همچنین مانع ورود و خروج مردم از سینما نباشد.در گیشه بهتر است به درون سالن انتظار باز گردد ، ولی این در طوری نباشد که با باز شدن آن درون گیشه مشخص گردد و سطح آن به ازای هر نفر حداقل ۳ متر مربع می باشد. راهروهای سالن نمایش: عرض راهروهای سالن را بر حسب تعداد جمعیت که از آن تخلیه می شوند محاسبه می شود.ولی نه یه این صورت که این عرض متغیر باشد.و اینگونه در نظر می گیریم که از تعداد جمعیت هر ردیف که در دو طرف آن راهرو می باشد، ۶۰% آن از هر راهرو تخلیه می گردند.اگر عرض در خروجی سالن نمایش از عرض راهرو منتهی به آن بیشتر باشد باید حداقل فضایی برابر عرض خروجی جلوی در ورودی داشته باشد.حداکثر شیب مجاز در راهرو های سالن نمایش ۸% می باشد و اگر شیب بیشتر باشد باید از پله در راهرو استفاده گردد که ارتفاع و عمق موثر پله باید طبق استاندارد ها باشد.پله ها ویا نقطه ی شروع شیب راهرو های سالن نمایش برای آگاهی تماشاگران باید با چراغ مخصوص روشن گردند.مصالح کف راهروها باید از مصالح غیر لغزنده و غیر اشتعال باشد. صندلی تماشاگران: استاندارد های صندلی تماشاگران در جداول ضمیمه آورده شده است . جنس و مصالح به کار رفته در صندلیهای سالن نمایش باید مقاوم ،قابل شست وشو ،غیر قابل اشتعال باشد و از نظر آکوستیکی،مقدار صدائی که آن ها جذب می کنند نباید به وجود ویا عدم وجود تماشاچی در آن ها وابسته باشد . چیدن صندلیها ی سالن نمایش مانند چیدمان صندلیهای آمفی تئاتر می باشد . ورودی ها و خروجی های سالن سینما: ورودی ها و خروجی های سالن نمایش سینما باید به گونه ای باشند که در معرض دید باشند و از ورود سر وصدا به داخل وخارج سالن جلو گیری کنند . حد اقل تعداد در خروجی سالن نمایش ۲ عدد می باشد و فقط در موارد خاص مانند گنجایش سالن کمتر از ۱۰۰ می تواند ۱ عدد باشد . لازم به ذکر است که برای خروج از سالن نمایش بهتر از که در های سالن نمایش به طرف بیرون باز گردند . حد اقت فاصله دو در خروجی۵ متر می باشد ونباید از در های یک لنگه استفاده نمود وباید از در های دو لنگه استفاده گردد . درهای سالن نمایش نباید قفل داشته باشند وبهتر است دارای ثابت کننده های فشاری باشند که با یک فشار روی آن ها،در ثابت گردد. سرویس های بهداشتی سینما : طراحی و اجرای ساختمانی قسمت های مختلف داخل سرویس های بهداشتی باید به گونه ای باشد که شست وشو وگند زدائی مستمر تمامی دیوارها و کف های سرویس میس گردد . اتاق پروژ کتور وملحقات آن: اتاق پروژ کتور شامل حد اقل ۲ عدد پروژ کتور به ابعاد ۱۰۰×۶۰ سانتیمتر ،میز های بر گردان و باز بینی فیلم به ابعاد ۸۰×۱۲۰ سانتیمتر واتاق تقویت کننده های صدا می باشد . دستگاه هایی مانند رکتی نایر ،تابلوی اصلی برق اتاق پروژکتور ،ومسیر های نور سالن و قفسه های فلزی مخصوص نگهداری فیلم در فضاهای مستقل قرار دارند.اتاقک کوچکی جهت نگهداری باطریهای مخصوص روشنایی ایمنی سینما و سرویس بهداشتی در جنب اتاق پروژکتور قرار دارند. ابعاد اتاق پروژکتور با توجه به ابعاد پروژکتور ها ، فواصل آنها از هم و از دیوارهای جانبی ،و میز های برگردان و بازبینی فیلم و دستگاههای تقویت صدا در نظر گرفته می شود.دیوارها و کف اتاق پروژکتور باید قابلیت ۲ ساعت مقاومت در مقابل آتش سوزی را داشته باشند.مصالح به کار رفته در اتاق پروژکتور جهت نازک کاری و آکو ستیک نباید قابل احتراق باشند کف اتاق پروژکتور برای انتقال کابلهای برق وصدا باید دو جداره بوده و کفپوش آن در مقابل برق عایق باشد . وجود شیر یا کبسول آتش نشانی در نزدیک اتاق پروژکتور نیز توصیه می گردد. پرده نمایش فیلم: نوع پرده سینما با توجه به ابعاد سالن ،قدرت پروژکتور ، بهره روشنایی پرده و میزان روشنایی مطلوب پرده انتخاب می شود . اندازه پرده با توجه به عرض سالن نمایش در قسمت جلوی آن ،ارتفاع سالن ، عمق سالن ودر نظر گرفتن فضائی در دو طرف پرده برای رفت وآمد به پشت پرده و جمع شدن پرده محافظ تعیین می شود . پرده نمایش بهتر است دارای انحناء باشد :به خصوص در سالن های عریض، این انحناء کمانی از دایره به طول فاصله لنز پروژکتور از مرکز پرده می باشد . اسکلت نصب پرده ی نمایش باید بزرگتر از پرده باشد (۳۰ سانتیمتر) تا نصب پرده آسان تر گردد واسکلت از دیوارپشت پرده باید به اندازه ای که برای نصب بلند گو ها مورد نیاز است (۹۰ سانتیمتر) فاصله داشته باشد . وباید اشاره نمود که بهتر است دریچه های هواکش وخروجی هوا یا حتی ورود هوا ،پشت پرده تعبیه نگردد و اصولا سیستم های تاسیساتی وتهویه ی هوا به گونه ای باشند که هوا در پشت پرده چرخش نداشته باشد.
کلمات کلیدی مرتبط: معماری فرهنگسرا , ,تعریف: ,فرهنگسرا ساختمانی است که در آن یک یا چند نهاد فرهنگی فعالیت دارند. در فرهنگسراها معمولاً شرایطی برای آموزش امور گوناگون فرهنگی و اجتماعی و همچنین آموزش پیشهها و هنرهای گوناگون مانند نگارگری، کوزهگری، دوزندگی و جزاینها فراهم میگردد. برخی از فرهنگسراها کتابخانه و انتشارا,
تاریخ ایجاد04/08/1394 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 45 صفحه فایل PowerPoint به همراه شکلقیمت: 5800 تومان
تعدادمشاهده0
موزه هنرهای معاصر تهران موزه هنرهای معاصر تهران یکی از موزههای شهر تهران است. این موزه در سال ۱۳۵۶ خورشیدی (۱۹۷۷ میلادی) به دستور محمد رضا پهلوی و به همت فرح پهلوی در ضلع غربی پارک لاله و در زمینی به مساحت ۲۰۰۰ متر مربع (به جز باغ تندیسها) بنا شد.این موزه شامل مهمترین و جامعترین مجموعه از هنر غربی در قارهٔ آسیا است. در قبل از انقلاب و حدوداً در سال های اولیه دهه پنجاه ، از سوی دفتر فرح دیبا دست به کار های فرهنگی زده شد. این پروژه ها به خاطر علاقه او به هنر و معماری و با اعتبار دفتر فرح انجام می شد. طراحی معماری موزه فقط توسط کامران دیبا انجام شد و نادر اردلان به او کمک می کرد. . شرکت رُس در جریان ساخت این ساختمان کار پیمانکاری را انجام می داد و مهندس پورفتحی مسئول پیمانکاری بود. مهندس بیژن فردوسی هم رئیس کارگاه بود و کارگاه را اداره می کرد. کارفرما هم دفتر فنی فرح دیبا به ریاست مهندس ایرانپور بود. . این چگونگی ساخت و روند احداث موزه هنر های معاصر تهران در دهه پنجاه بود.
نوع مصالح به کار رفته نمای این ساختمان بتن اِکسپُز(نمایان) است. آقای دیبا برای این بتن رنگ زرد انتخاب کرد که این کار تا آن موقع انجام نشده بود. این یکی از ایده های خوب کامران دیبا بود که از بتن زرد استفاده کند و کمی به کار رنگ و بوی کاهگِلی بدهد. یکی دیگر از مصالح مس است.سنگ هم در قسمت های پایینی استفاده شده، اما کل ساختمان بتنی است.
کلمات کلیدی مرتبط: موزه هنرهای معاصر تهران ,موزه هنرهای معاصر تهران یکی از موزههای شهر تهران است. این موزه در سال ۱۳۵۶ خورشیدی (۱۹۷۷ میلادی) به دستور محمد رضا پهلوی و به همت فرح پهلوی در ضلع غربی پارک لاله و در زمینی به مساحت ۲۰۰۰ متر مربع (به جز باغ تندیسها) بنا شد.این موزه شامل مهمترین و جامعترین مجموعه از هنر ,
تاریخ ایجاد04/08/1394 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 20 صفحه فایل PowerPoint به همراه شکلقیمت: 4800 تومانحجم فایل: 5064 kb
تعدادمشاهده4
موزه میمسیس Alvaro Siza بیوگرافی آلوارو سیزا متولد 1939 کشور پرتغال فارغ التحصیل از مدرسه معماری پورتو (55-1949) تاسیس آتلیه شخصی سیزا در سال 1954 تدریس در دانشگاه پورتو در سال 1966و نایل شدن به درجه پروفسور در سال 1976 تدریس در دانشگاه های هاروارد و سوییس دریافت جایزه پریتزکر 1992
موزه ی میمسیس یک گالری هنر مدرن است که در واقع به کلکسیونر و ناشری هنری تعلق دارد. واقع در کشور کره ی جنوبی در بیست کیلومتری شهر سئول داخل شهر کتاب پاجو می باشد. طرح کلی شهر کتاب پاجو در ابتدا توسط فلورین بیگل و واحد پژوهش معماری در سال 1999 میلادی ارائه گردید. وجود بنایی با طراحی آلوارو سیزا الحاقی خوشایند به بستر شهر محسوب می شود سیزا با اشاره به مسائل و مشکلات طراحی در یک شهر جدید -یعنی جایی که واحد های همسایگی شما هنوز حتی طراحی نشده اند- می گوید: «واقعیت آنست که بافت و زمینه قابل ملاحظه ای برای ایجاد تعامل و گفتگو با طرح وجود نداشت. تمامی امکانات من زمین و محدوده مکانی طرح بود؛ از اینرو مجبور بودم تمامی تمرکز و خلاقیت خود را بر روی خلق حس و حالی مختص بنا صرف نمایم».
کلمات کلیدی مرتبط: موزه میمسیس ,Alvaro Siza ,بیوگرافی ,آلوارو سیزا متولد 1939 کشور پرتغال ,فارغ التحصیل از مدرسه معماری پورتو (55-1949) ,تاسیس آتلیه شخصی سیزا در سال 1954 ,تدریس در دانشگاه پورتو در سال 1966و نایل شدن به درجه پروفسور در سال 1976 ,تدریس در دانشگاه های هاروارد و سوییس ,دریافت جایزه پریتزکر 1992 , ,موزه ,
تاریخ ایجاد04/08/1394 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 24 صفحه فایل PowerPoint به همراه شکلقیمت: 4800 تومان
تعدادمشاهده0
موزه های ترکیه نخستین موزه ترکیه در اواسط قرن نوزدهم احداث شد. تا آن زمان آثار ارزشمند قدیمی در خزانه اندرون، در دائره خرقه سعادت و دایره امانات قدس (واقع در توپقاپی سرای) نگهداری می شدند. در سال 1846 احمد فتحی پاشا، فرمانده توپخانه عامره، با گردآوری سلاحهای باستانی، به احداث نخستین موزه عثمانی در محل کلیسای ”آیا ایرینی“ دست زد. در سال 1869 این موزه کوچک به نام ”موزه همایون“ نامیده شد. با حفریات متعدد باستانشناسی که در جریان سالهای بعد به عمل آمد تعداد زیادی اثر باستانی کشف شد. کشف این آثار، ضرورت احداث موزه های دیگری را پیش آورد. با استقرار جمهوریت توجهی بیشتر به موزه ها معطوف شد. از میان دیگر موزه هایی که در دوره جمهوریت شروع به فعالیت کردند می توان به موز های ”آثار ترک- اسلامی“، ”ایاصوفیه“ (که در سال 1934به صورت موزه درآمد)، ”مردمشناسی آنکارا“ (1928) و ”مولانا“ (1927) اشاره کرد. موزههای ترکیه را می توان براساس نوع مواد موجود به پنج دسته تقسیم کرد: 1- موزه های باستانشناسی که در اغلب شهرها نظیر آنکارا، استانبول، ازمیر، قونیه، آنتالیا، آداناو بورسه فعالیت می کنند. 2- موزه های تاریخ، تاریخ هنر و مردمشناسی که بیشتر آثار فرهنگی- هنری دوره های سلاجقه آسیای صغیر و عثمانیان را در احتوا دارند. از این قبیلند موزه های ”توپقاپی سرای“، ”آثار ترک- اسلامی“ (هردو در استانبول)، ”مولانا“ (قونیه) و ”مردمشناسی“(آنکارا). 3- بناهای یادبود که از نقطه تاریخی حائز اهمیت می باشند، مانند ”بناهای یادبود شهید“ (در چاناق قلعه) 4- موزه هایی خاطرات حوادث بزرگ و بزرگان ترک را زنده نگه می دارند، مانند موزه های ”جمهوریت“ و ” جنگ استقلال“ (آنکارا)، ”موزه ضیاء گوک آلپ“ (دیاربکر) و ”آشیان توفیق فکر“ (استانبول) 5- خانه های موزه ای که از نقطه نظر معماری و تاریخی حائز اهمیت هستند، مانند ”خانه مراد“ (بورسه)
به جز این پنج دسته، موزه های دیگری در ارتباط با نهادها نیز وجود دارد، مانند ”موزه نظامی“ و ”موزه مطبوعات“. جمع تعداد موزه های ترکیه در سال 2001 بالغ بر 171 بوده است. در میان شهرهای ترکیه بیشترین تعداد موزه در استانبول واقع شده است(16) و رتبه های دوم و سوم به ترتیب از آن قونیه (10) و بورسه (9) می باشد. آنکارا دارای (5) موزه است. در موزه های ترکیه جمعاً 2733657 ماده نگهداری می شود که در میان آنها بیشترین سهم به سکه ها تعلق دارد (1584545) یکی از ویژگیهای مهم موزه ها در ترکیه نگهداری نسخه های خطی است. در جریان سال 2001 تعداد 8133473 نفر از موزه های ترکیه دیدار کردند که 11313144 نفر آنان خارجی بودند. جمع درآمد سالانه موزه ها در سال 2001 بالغ بر 44199615 میلیون لیر بوده است. جمع کل کارکنان موزه ها 2030 نفر (مرد: 1627 ، زن: 403 ) می باشد.
بعضی از موزه های مهم ترکیه به ترتیب الفبایی نام شهر عبارتند از: آدانا (موزه باستانشناسی) در این موزه آثار سنگی، به ویژه سنگ مزارهایی چون سنگ مزار آشیل و مجسمه های مربوط به دوران یونان باستان و روم جای گرفته است. در سالن فوقانی موزه آثاری که از دوره های هیتی، یونان، رم، بیزانس، سلجوقی و عثمانی به دست آمده به نمایش گذارده شده اند. در این موزه سالنی مخصوص آثاری که از منطقه آدانا به دست آمده اند نیز وجود دارد. در سالن مخصوص سکه ها و جواهرات، علاوه بر سکه های ادوار مختلف، مهرهیای بابل و هیتی و زیور آلات رم و بیزانس دیده می شود. آدی یامان آثاری که در راستای پروژه فرات سفلی (1978) به دست آمده و در کتابخانه عمومی شهر گرد آمده بود، پایه نخستین موزه شهر را فراهم کرد. این موزه از سال 1982 به بعد در محل جدید خود مشغول فعالیت است.در قسمت باستانشناسی موزه آثاری از ادوار پالکولیتیک، یونان باستان، روم و بیزانس جای گرفته است. در بخش مردمشناسی البسه، فرش و گلیم، زینت آلات و اشیاء خانه که از منطقه ادی یامان به دست آمده اند دیده می شود. آدی یامان (موزه هوای باز نمرود) کوه نمرود به ارتفاع 2150 متر در 103 کیلومتری آدی یامان قرار دارد و در آن مجسمه های خدایان چون زئوس، آپولون و هراکلس و حیواناتی چون شیر و عقاب دیده می شود. آنتالیا نخستین موزه آنتالیا در سال 1922 در مسجد علاء الدین احداث شد و در آن آثاری که از آنتالیا و اطرافش جمع آوری شده بودند جای گرفت. اشیاء موجود در این موزه (که جنبه انباری داشت) در سال 1934 به محلی دیگر منتقل شد. این محل جدید به جهت این که ظرفیت آثار بدست آمده از ”سیده“ و ”پرگه“ و دیگر آثار گردآوری شده را نداشت، ضرورتاً محل جدیدی برای موزه درنظر گرفته شد که ساختمانش در سال 1965 آغاز شد. این محل جدید در سال 1972 گشایش یافت. موزه آنتالیا دارای 13 سالن، بخش کودک و گالریهای هوای باز است. عنوان بعضی از سالن های این موزه چنین است: سالن طبیعی و ماقبل تاریخ، سالن آثار کوچک، سالن خدایان، سالن امپراتور، سالن سنگ مزارها، سالن سکه و سالن های مردم شناسی. آنکارا (موزه تمدنهای آسیای صغیر) موزه تمدنهای آسیای صغیر در محله محمود پاشا، صدراعظم سلطان محمد فاتح قرار دارد که بنایش در جریان سالهای 1464 تا 1471 ساخته شده است. در سالن اصلی این موزه که بر روی چهار پایه استوار است و ده گنبد دارد آثار در دو بخش به نمایش گذارده شده اند: در سالن میانی که با گنبد ها پوشیده شده آثار سنگی جای دارند و سالنهای جنبی آثار کوچک دیده می شوند. آثار موجود در سالن میانی از مراکز دوره هیتی (نظیر آلاجاهویوک، اصلان تپه ، ...) بدست آمده اند و آثار موجود در سالن های جنبی به بخشهای مختلفی چون ادوار پالئولیتیک، نئولیتیک، کالکولیتیک، برنز، کلنی های بازرگانی آسور، هیتی، ... تقسیم شده اند.
کلمات کلیدی مرتبط: موزه های ترکیه ,نخستین موزه ترکیه در اواسط قرن نوزدهم احداث شد. تا آن زمان آثار ارزشمند قدیمی در خزانه اندرون، در دائره خرقه سعادت و دایره امانات قدس (واقع در توپقاپی سرای) نگهداری می شدند. در سال 1846 احمد فتحی پاشا، فرمانده توپخانه عامره، با گردآوری سلاحهای باستانی، به احداث نخستین موزه عثمانی در ,
استیون هال ؛ معمار برجسته امریکایی، طراحی موزه هنرهای معاصر منطقه هرنینگ Herning دانمارک را در محدوده خانه های کارگری کارخانه سابق تولیدی لباس در بیرون شهر و مرکز پارک بریک به انجام رسانده است. فرم دایره ای شکل کارخانه در سال 1975 با خط حرکتی مستقیم تکرار شده داخل موزه هنر هرنینگ ؛ در پشت مدرسه طراحی قرار گرفته است. خانه نمونه جان اوزتون داخل محدوده ی چمن بصورت کمانی در مقابل محدوده پارکینگ قاب شده است.
[در نمای جنوبی یک بازشو بر روی دیوار با بافت بتنی ( منعکس کننده رنگ های غروب ) اجازه می دهد تا چشم انداز کلی به فضای کافه تعریف شود.]
در نمای جنوبی یک بازشو بر روی دیوار با بافت بتنی ( منعکس کننده رنگ های غروب ) اجازه می دهد تا چشم انداز کلی به فضای کافه تعریف شود.
[زیر طاق قوسی شکل صفه ، معرف فضای ورودی به موزه می باشد. لابی ، کافه ، سالن اجتماعات ، و دیگر فضاهای مرتبط با دیوار منحنی شکل محیط را پر کرده اند ، و این در حالی است که حجم گالری به لحاظ کنترل خصوصیات شنیداری طراحی و برنامه ریزی شده است.]
زیر طاق قوسی شکل صفه ، معرف فضای ورودی به موزه می باشد. لابی ، کافه ، سالن اجتماعات ، و دیگر فضاهای مرتبط با دیوار منحنی شکل محیط را پر کرده اند ، و این در حالی است که حجم گالری به لحاظ کنترل خصوصیات شنیداری طراحی و برنامه ریزی شده است.
[کافه و سایر فضاهای عمومی انعکاس استخرها و آب باران را بر روی دید مهار می کند. دیوار بیرونی بتن آرمه سفید ، بافت چروکیده ای توسط قالب پارچه بوجود آورده است. فولاد مشبک و توری مانند ، فرم ساختاری عناصر سقف محدب را تأمین می کنند.]
کافه و سایر فضاهای عمومی انعکاس استخرها و آب باران را بر روی دید مهار می کند. دیوار بیرونی بتن آرمه سفید ، بافت چروکیده ای توسط قالب پارچه بوجود آورده است. فولاد مشبک و توری مانند ، فرم ساختاری عناصر سقف محدب را تأمین می کنند.
[یکی از احجام حرکتی درخط مستقیم موزه ها به نمایشگاههای موقتی اختصاص داده شده است، همانطور که در افتتاحیه نیز به نمایش کارهای کوینلیس جنیس اختصاص داده شده بود. حجم دیگر برای نمایشگاه دائمی در نظر گرفته شده ، و هر دو به دنبال فراهم کردن پس زمینه غیر رقابتی برای نمایش هنرهای مختلف است. ورودی ها با عمق 16 اینچ با فولاد سیاه مشخص شده اند که با انعکاس زمینه رنگ زغال چوب طبقات یکپارچه بتن را به تصویر کشیده اند.]
یکی از احجام حرکتی درخط مستقیم موزه ها به نمایشگاههای موقتی اختصاص داده شده است، همانطور که در افتتاحیه نیز به نمایش کارهای کوینلیس جنیس اختصاص داده شده بود. حجم دیگر برای نمایشگاه دائمی در نظر گرفته شده ، و هر دو به دنبال فراهم کردن پس زمینه غیر رقابتی برای نمایش هنرهای مختلف است. ورودی ها با عمق 16 اینچ با فولاد سیاه مشخص شده اند که با انعکاس زمینه رنگ زغال چوب طبقات یکپارچه بتن را به تصویر کشیده اند.
[سقف قوسی گالری های دائمی نشان می دهد که چگونه فیلترهای نور روز بین مقاطع سقف لوله ای و تابش خیال انگیر نور بر روی آثار بخوبی عمل می کند. (این نور با نورهای موضعی و عمومی گالری تکمیل می شوند.) در حال حاضر 37 اثر از آثار هنرمند ایتالیایی تبار؛ پیرو مانزونی Piero Manzoni و زندگی او در اویل دهه شصت میلادی در کارخانه آنگلی هرنینگ به نمایش در آمده است.]
سقف قوسی گالری های دائمی نشان می دهد که چگونه فیلترهای نور روز بین مقاطع سقف لوله ای و تابش خیال انگیر نور بر روی آثار بخوبی عمل می کند. (این نور با نورهای موضعی و عمومی گالری تکمیل می شوند.) در حال حاضر 37 اثر از آثار هنرمند ایتالیایی تبار؛ پیرو مانزونی Piero Manzoni و زندگی او در اویل دهه شصت میلادی در کارخانه آنگلی هرنینگ به نمایش در آمده است.
کلمات کلیدی مرتبط: استیون هال ؛ معمار برجسته امریکایی، طراحی موزه هنرهای معاصر منطقه هرنینگ Herning دانمارک را در محدوده خانه های کارگری کارخانه سابق تولیدی لباس در بیرون شهر و مرکز پارک بریک به انجام رسانده است. فرم دایره ای شکل کارخانه در سال 1975 با خط حرکتی مستقیم تکرار شده داخل موزه هنر هرنینگ ؛ در پشت مدرسه طراح,
دانلود پاورپوینت بررسی موزه خودرو، و نمایشگاه Hysen Ciflku
تاریخ ایجاد01/08/1394 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 28 اسلاید دارای نقشه ها و تصاویرقیمت: 7000 تومانحجم فایل: 1651 kb
تعدادمشاهده4
دانلود پاورپوینت بررسی موزه خودرو، و نمایشگاه Hysen Ciflku
این طرح از موزه شامل انحناهایی شگفت انگیز در فضای باز است که فضایی متعادل و متناسب با عملکرد اصلی آن که همان موزه خودرو است به نمایش گذارده است مواردی که خودرو به ارمغان آورد یک تغییر اساسی در این دوره از تاریخ جهان بود که، موثر از لحاظ های اقتصادی، اجتماعی، شرایط فرهنگی و همچنین در نوآوری در فن آوری. که با بهبود این تکنولوژی میتوان یک رویکرد فوری و به اندازه کافی گسترده در تمام زمینه های زندگی بوجود آورد. شرایط ساختمانی که به نظر می رسد در این منطقه تسلط دارند، جایی که یادوارگی و شخصیت عظیم و غالب است که باعث می شود یک شی افق بصری باز کردن در تمام محورها که تدوین و فرموله کردن موجود است. فرمولاسیون حجم است که به منظور انجام یک تجزیه و تحلیل و بافت بوجود می آید تصمیم به شدت به بافت چوب. حجم عنوان یک تقویت کننده جنبش در شبح شهری عمل می کند. در نتیجه اطمینان یک شبح شهری هماهنگ است. این انتخاب به دلیل قصد تبدیل این شیء را به نماد، شاید نه تنها ملی بلکه منطقه ای، به عنوان یک شی منحصر به فرد، و در درمان حجم است
کلمات کلیدی مرتبط: دانلود پاورپوینت بررسی موزه خودرو، و نمایشگاه Hysen Ciflku , ,مواردی که خودرو به ارمغان آورد یک تغییر اساسی در این دوره از تاریخ جهان بود که، موثر از لحاظ های اقتصادی، اجتماعی، شرایط فرهنگی و همچنین در نوآوری در فن آوری. که با بهبود این تکنولوژی میتوان یک رویکرد فوری و به اندازه کافی گسترده در تما,
دانلود پاورپوینت بررسی موزه هنرهای معاصر - هنری، تیرانا ایوس
تاریخ ایجاد01/08/1394 12:00:00 ق.ظتعدادبرگ: 28 اسلاید بهمراه نقشه و تصاویرقیمت: 7000 تومانحجم فایل: 6669 kb
تعدادمشاهده4
موزه هنرهای معاصر - هنری، تیرانا ایوس
این موزه از دو منحنی ارتفاعی تشکیل شده و موقعیت ان در سمت شمال تیرانا، نزدیک به شهرستان Paskuqan است. این پروژه به عنوان یک پروژه اجرایی است که اجرای آن شروع شده است این شهر که فاقد یک موزه بود نیاز به یک موزه داشت.که ساخت این موزه را در سال 2012 مسابقه برای پروژه بلوار شهرستان جدید، با گریمشاو معماران استودیو به عنوان برنده این مسابقه آغاز شده و این ساختمان خواهد شد در پایان بلوار مستقر شده اند. شکل این کانسبت، خطی است، احترام به بستر سایت و همجواریها و بلوار خود را، و تحت یک افزایش در ارتفاع به عنوان نتیجه از برخورد این موزه با سایت به نمایش گذاشته است . قطعات شهر ی با این هدف و این به سمت شهرستان در همان راه (به عنوان تکمیل کننده تپه جهت بالکن تیرانا) منعکس شده است. حجم اصلی به عنوان یک موزه عمل می کند، و به این حجم اصلی اضافه می شوند دو کالبد اصلی موزه در امتداد همدیگر به حمایت از هم می پردازند،. برای نورگیری که در دهانه های کوچک، در کنار سالن، و دهانه بزرگتر از بالا استفاده می شود، به عنوان موزه در نیاز به انتشار چراغ از بالا. در نمای بیرونی است یک بنای تاریخی به عنوان یک بنای شاخص از شهرستان از تیرانا، و طیف آلبانی ارائه شده است.